torstai 22. elokuuta 2013

tästä se reppulaisen elämä pikkuhiljaa taas alkaa!


Big day!! 
No eii, ehkä vähän liioittelen. Tänään kuitenkin meen ekaa kertaa käymään uudessa koulussa, ja se on iso hetki mulle 3 pääsykokeissa käyneenä. Tänään ei myöskään siis ala vielä itse koulu, vaan illalla koululla on info, jos haluaa aikasempia opintoja saada hyväksiluettua.
Vaikka oonkin kuinka sairaslomalla tahansa, niin tota ei voi jättää välistä, pakko jaksaa raahautua Keravalle illalla!

Syksyn tietää lähestyvän myös kun pitää mennä hankkimaan uusi kalenteri. Elämästä ei nykyään tulis mitään ilman kalenteria.
 Ja tottakai se pitää päivittää samantien ajantasalle, vaihtaa kaikki tärkeät muistiinpanot vanhasta kalenterista uuteen ja niin edespäin, you know what I mean :)



Odotan koulun alkua kuin hullu, ja jooojoo! Tiedän että tuun vielä katumaan tätä toivetta monet kerrat syksyn aikana, mutta silti pohjimmiltaan tiedän koko ajan olevan vaan ilonen ajatuksesta että oon viimein sisällä koulussa, saan opinnot käyntiin enkä vaan junnaa paikallani. Eli vaikka kuin koulua tulis välillä kiroamaan, niin se on vain semmosta viha-rakkaus-suhdetta. ;)

Saatte sit kuulla, miten tänään meni. Saa viimein kuulla vähän enemmän näistä näyttökokeista, miten sitä aikaisemmin opittua testataan, miten siihen pystyy valmistautumaan ja kaikkea semmosta. Monia kysymyksiä on pyöriny omassa päässä, mutta ilman muuta lähen hyväksilukemaan niin paljon kun suinkin pystyy!
Oon lähes varma että tarpeeksi rankkaa tulee muutenkin jo olemaan käydä päivät töissä ja illat opiskella, niin haluu tämmösen elämän saada niin lyhyeksi kun mahdollista! Samalla se tottakai on oma päätös niin sanotusti uhrata muutama seuraava vuosi omasta vapaa-ajasta itsensä kehittämiselle.

Ja sitten kuulkaas. Asiasta ihan toiseen ja tässä tulee nyt pieni haaste teille!
Täällä kirjottelen niitä ja näitä päivistäni, pitkälti jo omaksi ilokseni. Näen kyllä paljonko täällä käy ihmisiä lukemassa, mutta olis kiva saada lukijoille myös kasvoja :) Jos täällä on säännöllisemmin sivuilla kävijöitä eikä vain satunnaisia eksyjiä, niin liittykää toki lukija-listalle tai jättäkää joku muu merkki itsestänne :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti