tiistai 6. elokuuta 2013

retkipäivä


Vuorossa taas kuvatulva! Meillä on ollu oikein mukava päivä Mikan kanssa, kunnon kesäretki! Porvoo oli päivän ensimmäinen kohde, voi että miten rakastan sitä vanhaa kaupunkia! Ne kaikki vanhat puiset värikkäät puutalot, pienet mukulakivikadut ja se joen ranta. Vaikka olenkin ison kaupungin tyttö enkä osaisi kuvitella asuvani hirveän pienessä kaupungissa, niin Porvoo on kyllä poikkeus. Ainakin kesäkaupunkina se on todella omaa luokkaansa.

Myös ne kaikki pienet sisustusliikkeet, suklaapuodit, pienet kodikkaat kahvilat ja ravintolat, ihania! Tällä kertaa ei tosin mitään muuta mukaan tarttunut, kuin minttusuklaanappeja Brunbergin liikkeestä ja toista todella hyvää suklaata pienestä suklaapuodista.
Kierreltiin tosiaan vanhaa kaupunkia erittäin ristiin rastiin ja käytiin keskustassa syömässä Rafael's SteakHousessa ( http://www.rafaels.fi/ ).
Todella viihtyisä ravintola, ja hyvää ruokaa! Oli myös mukava yllätys että viiniä myytiin 1cl / 0,50€ , myös autoilija siis pystyi ottamaan ihan pienen maistiaisen viiniä ruoan kanssa. Näin pitäisi olla joka ravintolassa, että saa itse päättää montako centtilitraa ottaa, ei tarvitse päättää vaan 12cl, 24cl... välillä. Oli kyllä sitten viinilasikin sitä luokkaa, kun otti pienemmän määrän viiniä, millon olisin nähny niin pienen viinilasin! :D

Porvoosta jatkettiin matkaa takasin Helsinkiin päin ja Korkeasaareen! Aika hyvin nähtiin eläimiä, mutta harmittavasti osa karvaisistä ystävistä myös pysyi piilossa.

Kotiin päästyä oltiin kyllä molemmat aika väsyneitä päivästä, mutta samalla ilosia kuinka onnistunu päivä oli <3

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti