torstai 29. elokuuta 2013

iceicecreaam



Herkkujäde

lakritsijäätelöä
kermavaahtoa
cashew-pähkinöitä
noitapillejä
kinuskikastiketta

Päätin yllättää eilen Mikan tekemällä vähän herkkutarjoilua. Oli tosi hyvät annokset, ja oli tähän vähän syytäkin, kun työkuviot tulee vähän muuttumaan lähiaikoina.. ;) oon samalla tosi innostunu että vähän kauhuissani asiasta, mahtavaa kyllä saada vaihtelua ja uusia haasteita, mutta samalla saada pitää tutut työkaverit ja saman työpisteen! 
Nyt hypättiin vähän sivuraiteille herkkujätskistä, inspiraation annokseen otin tästä Pauliinan cup cake-jäätelöannos-ohjeesta. 

Tänään vein pikku Zaran treffeille! Näin ne "lapset" kasvaa, nähtiin ihanan päivää vanhemman kleini-pojan kanssa, ja vauhtia riitti! Dexter on samalta kasvattajalta kun Zara, kiva et on löytyny tuttu kleini samasta kaupungista, pystyy treffailemaan aina välillä.

Nyt väsyttää, meitä molempia. Yöllä olin puol kahdelta lähössä viemään Zaraa pissalle koska luulin et on jo aamu..Pitäisköhän tänään viimein oikeesti mennä vähän aikasemmin nukkumaan? En tosin viime yönä ehtiny sen pidemmälle kun nousta istumaan sängyllä. Jäin miettimään kun on viel niin pimeetä, katoin kelloa... ja takasin tyynyn uumeniin vaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti