perjantai 9. elokuuta 2013

Summer always ends with memories



Jotenkin vaikea uskoa että syksy on taas kohta täällä. Vuosi sitten syksyyn toi helpotusta kyproksen matka, sai keskellä syksyä vähän lisäaikaa kesään. Nyt ei semmosiakaan helpotuksia ole tiedossa. Ei sillä, syksyssä on myös omat ihanat puolensa. Varsinkin lämpimät, kuivat syksyt on ihania, pystyy olemaan paljon ulkona, sään vähän viiletessä ilma tuntuu ihanan raikkaalle ja piristävälle! Myös pimeät sateiset syysillat, saa syyn kaivaa kaikki kynttilät esiin, kaivautua mukavasti jonkun mukavan pokkarin kera sohvan uumeniin, lämpimään. Hyvällä omallatunnolla. 
Mutta silti. Silti oon ehdoton kesäihminen, rakastan kun on kuuma ja valosaa, ja ne kaikki ihanat, värikkäät, kevyet kesävaatteet. Onneksi tältäkin kesältä on taas vino pino valokuvia, jotta sitte talven keskellä voi palata takaisin kesäisiin hetkiin! :) 
Ja onhan tätä kesää vielä jäljellä, vaikka se pelottavan nopeasti taas kerran loppua kohden kiiruhtaa. Nauttikaamme siis vielä, kun voimme ;)

Tänään oon ollu kampaajalla, vähän taas tummempaa raitaa joukkoon ja 5 senttiä pituudesta pois. Todella tyytyväinen oon lopputulokseen! Ja muuten päivä meni laiskasti auringossa makoillen, pakko tää välipäivä oli ottaa niin rennosti kun mahdollista, huomenna seuraavaksi suunta kohti Tamperetta! 


:)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti