lauantai 10. elokuuta 2013

Kesämatkalla

 Takana on kiva kesäautomatka perheen kesken, ja oikein mukavaa meillä oli! Yövyttiin viime yö Tampereella Sokos Hotel Villassa, ja voin suositella koiran kanssa matkustaville erityisesti! Yleisestikkin Sokos Hotelsit on koiraysrävällisiä, mutta ensimmäinen kerta tämä oli itellekkin, kun hotellissa koiran kanssa yöpyi! 
Me "lapset" siis jaettiin sitten keskenämme (lemmikki)huone, vähän normaalia isompi ja siellä odotti tervetulopaketti Zaraa. Paperipussi, jossa oli vähän nameja, kakkapusseja sekä dentasticksejä pitämään hampaat kunnossa, sekä juomakippo ja iso pyyhe. 


Hotelli oli muutenkin vastikään rempattu, ja sisustus iski täysin. Hotelli sijaisti muutenkin ihan keskustan tuntumassa, ei kuitenkaan ihan ydinkeskustassa, mutta Tampereella vähän kaikki keskustan alueella on sopivan kävelymatkan päässä, se on ehdoton plussa muun muassa Tampereessa, verrattuna pääkaupunkiseutuun. 

Vähän sitte lähettiin seikkailemaan n. 40min matkan päähän Tampereesta luontopoluille ym. Nähtiin hieno koski jonkinlaisessa pienessä rotkossa, hienoja maisemia vähän korkeammalta rinteeltä. Samoin nähtiin kyltti Henkireijän lomakylään. Kylläpä on tosi rentouttavan kuuloinen nimi lomailupaikalla...myös tie mihin kyltti osoitti, oli pieni hiekkasoratie, ei taida olla kaikista vilkkain lomakeskus... ;) 

Illemmalla odotti super hyvät ruoat Fansmannissa, jossa illalla käytiin fiinisti syömässä! Ilta päättyi pikakyläilyllä ihanan Ystäväni Emman luona, pakkohan oli käydä kattomassa hänen uusin kotikolonsa, oikein näytti viihtyisälle! 



Tämän päivän seikkailut saatte kuulla huomenna kuvien kera, päätin pidentää mun ja Zaran reissun päällä oloa vielä päivällä kun tultiin vanhemmille viettämään ensi yö, kuvat saan siis koneelle vasta huomenna :) mutta tän päivän ohjelma meni paljolti Zaran ehdoilla, tänään oli hänen päivänsä! Päästä näkemään toinen veljensä, ja paljon muita kleinejä, pommeja, mitteleitä, ja 2 Keeshondiakin oli joukossa mukana ;) 

Päivän aikana ajetut kilometrit on ottanu veronsa, nyt on powernappien paikka! Have a good saturday night! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti