lauantai 31. elokuuta 2013

odottamaton perjantai


Eilisilta piti olla löhöilta kotona Zaran kanssa, olin miettiny töissä kuin ihanaa saada vaan olla koko perjantai-ilta rauhassa kotona.
No suunnitelmat vähän muuttu ja lähdin stadiin viinilasilliselle Katan kanssa. On muuten aika sääli ettei Espoosta löydy samalla tavalla mukavia istuskeluravintoloita, jotka olis iltamyöhään auki. Suurin osa on kauppakeskuksien yhteydessä, ja menee kiinni kun kauppakeskus menee kiinni..
Mutta ain on kiva saada syy lähteä Helsingin puolelle, siellä ei niin usein tuu käytyä, kun suurin osa tarvittavasta löytyy myös Espoosta. Menin reilusti etuajassa keskustaan ennen Katan töistä pääsyä, jotta ehdin vähän kierrellä kauppoja kun sinne asti kerta lähteny. Kaikki ilo irti!
Mangosta löysin tosi ihanan ruskean pikkulaukun, se oli pakko ostaa kun ei paljoa maksanukkaan! Alla on myös torstain perus ballerinat H&M:stä. Kaikki vanhat ballerinat alkaa olla enemmän tai vähemmän elämänsä päässä, pohja millon mistäkin ikävästi irvistäen. Täytyy siis alkaa taas täyttää varastoja, ja alotin sen ostamalla nuo. Tosi mukavat jalassa :)



En oo jostain ihmeen syystä vielä koskaan eksyny Sokoksen yläkerran Ravintola Loisteeseen, joten sinne mentiin eilen. Ja tottakai ulkoterassille, kun vielä hetken on sen verran lämmintä että pystyy jotenkin vielä ulkona istumaan suuremmin palelematta.


Otettiin viinilasilliset, ja alkuperänen tarkotus oli lähteä niiden jälkeen kotiin löhöämään loppuillaks, mutta yhtäkkiä päädyttiinkin erään uuden yökerhon avajaisiin, ilmanen sisäänpääsy, ilmasta ruokaa, 3 drinkkilippua ja vaan 3€ narikka itse maksettavana. Mentiin vähän haistelemaan kyseiseen paikkaan vanhoja hyviä aikoja.. ;)
Miten hauska ilta meillä olikaan! Käytettiin drinkkiliput, ratsastin rodeohärällä, syötiin texmex-henkistä ruokatarjoilua vatsamme täyteen, ja tanssittiin itsemme hikeen! Täydellinen ilta, mahtavassa seurassa! Kiitos Kata ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti