sunnuntai 18. elokuuta 2013

Summer don't go



Haluisin vaan napata kesää jalasta kiinni ja anoa hänen pysyvän täällä vielä pari kuukautta pidempään! Tänään onneks oli taas ihanan kesän lämmin sää, pysty lepäämään ulkona hirveestä flunssasta huolimatta, auringossa oli tosi lämmin! 

Eilen oli hauska ilta, vaikka oma olotila vähän rajotti menoa. Vaikka ihan hauska oli sängyllä lepäillen myös vähän katella menoa, kattoa missä tahdissa ihmiset alko tulla hilpeämmiksi ja hilpeämmiksi ;) olin semmonen vähän normaalista rauhallisempi tarkkailija... ;)
Tuntuu myös nykyään että Helsinkiin baariin lähtö on aina oma shownsa, tarjontaa ei oikeen nykyään samalla tavalla oo, ja varsinkaa semmosta paikkaa joka miellyttäis kaikkia isossa juhlaporukassa! Eli keskustassa päämäärättömästi pyörimisekshän se sit meni, ja lopulta päädyttiin Tanjan kanssa vaan painumaan mäkkärin kautta kotiin. Hirveä himo olis ollu päästä vähä tanssimaan, mutta tän päivänen olo tuskin ois ainakaan ollu parempi jos olis ilta tosta vielä pidentyny.

Oon lähiaikoina huomannu Zarassa henkistä kasvua. Zarasta on paljastunu todellinen nautiskelija-luonne. Meillä on tässä nyt ollu monia yhteisiä rentoja hetkiä yhdessä, nykyään sohvalle pääseminen ei automaattiseti aina meinaa että alkais hirveä riehuminen ja itsensä sohvan uumeniin kaivaminen. Sen sijaan Zara on monesti käpertyny mukavasti kerälle nukkumaan sohvalla mun viereen, mahan päälle, kainaloon.. Välillä heränny vähän, venytelly nautiskellen, antanu pari nuolaisua mun kasvoille ja ottanu uuden mukavan asennon ja jatkanu unia. Oon todella nauttinu näistä hetkistä, nykyään on aina joku seurana, vaikka olis yksin kotona niin ei todellisuudessa oo ollenkaan yksin. Ja vaikka koira on koira, niin on hauska nähdä miten usein koirasta pystyy myös näkemään ihmismäisiä piirteitä, ne vaan tuo ne esiin omalla tavallaan. 
Ei sitä myöskään turhaan sanota että koira hankitaan usein ns. vauvan korvikkeeksi. Omien lasten saaminen ei oo vielä yhtään ajankohtaista, mutta kyllä. Kyllä on kiva että on joku johon saa purkaa hoitoviettiään, ja jota kohtaan voi tuntea näin suunnatonta rakkautta. 

Riemua sairasteluillan keskelle toi myös, kun huomasin telkkarista tulevan Smash ja heti sen perään Lipstick Jungle ! Oon tosi huono seuraamaan sarjoja telkkarista, mut näitä kahta sarjaa oon onnistunu tunnollisesti seuraamaan. Molemmat tosin jäi tauolle alkuvuonna, mutta nyt näkyy molemmista tulevan uudet tuotantokaudet! :)



:)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti