tiistai 29. lokakuuta 2013

9 dagar !



Siis en kyllä muistanu että tentteihin luku oliki näi vaikeeta! Ajatukset harhailee ihan muualla, koko ajan tulee mieleen vaihtoehtoista (luonnollisesti kivempaa) tekemistä tai vaan yleistä ajan tappamista, ihan vaan etten vahingossakaan tekis sitä mitä oikeasti pitäis.. Nyt tarvisin jonkun piiskurin tänne pitämään vähän kuria.. ;) 

Päivä alko skumpalla, ja loppuu skumppaan! Ja aamupäivällä tuntu kun olis kelannu baari-illan super pikakelauksella läpi, skumppaa, hauska hiprakkafiilis ja sitten päänsärky ja huono olo...huom. skumppaa oli siis yhden lasillisen verran, ja päänsärky siitä hyvästä?! Oon tulossa vanhaksi. Puoleenpäivään mennessä olin kuitenkin pienen yhden lasin darrani selättäny, katsotaan mikä olo tulee illan skumppaerästä.. ;) 
Ja ei, en muuten vain kittaa skumppaa keskellä viikkoa omaksi ilokseni, vaan aamulla töissä pientä juhlallisuutta eläkkeelle jäävän työkaverin kunniaksi, kohta vielä kyläilemään vanhemmille kun maailman paras isi täyttää vuosia tänään. Hurraa molemmille päivän sankareille! 

Nyt taidan uppoutua matkan suunnittelu-ajatuksiin, enää 9 päivää!! (Ihan vain jotta ei tarvitsisi tehdä sitä mitä on PAKKO.. ;) )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti