keskiviikko 23. lokakuuta 2013

ale-rekkien uhrina TAAS


Te, jotka tunnette mut myös oikeassa elämässä, tiedätte että mulla on usein taipumusta olla pennin venyttäjä, ja ilahdun suuresti jos löydän jotain yhtäkkiä hyvässä alessa. Jotain, mitä oon saattanu käydä jo monet kerrat aikaisemmin samaisessa liikkeessä hypistelemässä. Tai muuten vaan ale-rekistä tulee joku ale-rekille epätyypillinen tuote vastaan (tyypillisestihän ale-rekit on tunnettuja niistä jämärievuista, joita ei oikeastaan kukaan halua ostaa itselleen), joka vaan huutaa "ota minut" tai "kokeile edes". Tän piirteen mussa on kyllä pystyny varmasti jo vaan blogia seuraamallakin huomaamaan useampaan otteeseen, tähän vois todeta että kärsivällisyys palkitaan. Odota tarpeeksi ja toivo parasta että kokoja olisi vielä, niin saat puolet tai yli puolet halvemmalla lopulta ;)

Tottakai on myös tuotteita, joita todella tarvitsee tai jotka on niin mielettömiä että ei voi jäädä odottamaan käykö tuuri ale-rekeillä, mutta tämmösiä ei-ihan-välttämättömyyksiä voi jäädä odottelemaan. 
Eilisen ja tän päivän saldona on 3 vähän perus trikootoppeja hienompaa toppia + rintsikat 29 eurolla. Jeij. Lindexistä ja Vilasta :)


Nyt oon saanu tän illan etäkoulupäivän hetki sitten päätökseen, ja päätin että koska sain huomisella dedlinellä olevan tehtävän äsken palautettua, eikä ole pakko tehdä mitään muuta tänään, aijon rojahtaa sohvalle ehkä ekaa kertaa kuukauteen ja vaan surffata kanavalta toiselle. kuulostaa aika luksukselle!

Huomenna tapahtuu jotain super-mahtavaa, mutta siitä saatte kuulla vasta huomenna... ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti