perjantai 4. lokakuuta 2013

pois risukasoista


Jos viikko alkokin vähän ikävämmällä tavalla, niin loppuu kuitenkin erittäin mukavasti! 

1. Olin jo täysin ehtinyt tyhjentää ajatukseni siitä, että olin osallistunut työpaikan valokuvauskisaan, jossa kuvia pyydettiin lähettämään työntekijöiden toimesta uutta kotisivujen päivitystä varten. Kuvan piti kuvastaa jotain tyypillistä tai tunnettua näkymää omassa kotikaupungissa. Päädyin silti lähettämään kilpailukuvieni joukossa myös yhden kuvan, joka nyt ei sattunut olemaan omasta kotikaupungista, mutta tykkäsin itse kuvasta ja oli fiilis että se ehkä voisi menestyä, kuitenkin monelle tuttu näkymä, josta voi heti selvittää mikä kaupunki kyseessä. Muutenkin koko osallistumiseni jäi tyylilleni uskollisena viime hetkeen, keskellä yötä vielä kiireessä ennen nukkumaan menoa sain lopulta kuvat lähetettyä! 
Kyllä kannatti, tämän ansiosta olen ihan kivan rahasumman verran rikkaampi pian ;)


2. En kestä edes ajatella kuinka naimisissa tuun olemaan suurimman osan viikonlopusta koulutehtävien kanssa! Sen takia tuntu erittäin ihanalle saada alottaa viikonloppu rennolla kiireettömällä lenkillä Zaran kanssa. Kierreltiin pitkin poikin pikkuteitä ja riehuttiin lehtikasoissa!


3. Satuin töissä tänään huomaamaan useamman asiakkaan kantelevan taas tuttua keltaista vihkoa. Ihana päästä taas ympyröimään kaikki must-tuotteet, jotka pitää ainakin käydä hypistelemässä paikan päällä vaikka tietäisi heti että todennäköisesti sitä ei kuitenkaan ole hankkimassa! Nykyään osaa olla jo aika kriittinen, mitkä asiat ihan oikeasti on kannattavia ostoksia Hulluilla Päivillä, ei osta vaan ostamisen pakosta, vaan koittaa etsiä vaan asioita joita todella tarvitsee mukaansa liikkeestä. Yleensä ne on hygieniatuotteita, ruokaa, kodin erilaisia tarvikkeita, siivoustarvikkeita, nykyään myös lemmikeillä suunnatut tarjoukset kiinnostaa!



Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti