keskiviikko 2. lokakuuta 2013

aloittelevan nettishoppailijan odotus palkittu


En kuulu siihen sarjaan, jotka tekisivät suurimman osan ostoksistaan netissä. Tykkään liikaa siitä fiiliksestä kun saa rauhassa ajan kanssa kierrellä kauppoja, hypistellä ihania vaatteita ym. tavaroita ja löytää juttuja jotka oikeen huutaa nimeäsi. Netin kautta kaikki on liian helppoa. Mutta nyt oon tehnyt poikkeuksen ja nettishoppaillut!! Ja nyt on viimein tilatut tuotteet onnellisesti kotona, Yves Rocherin paketin hain eilen ja Zalandon paketin tänään. 

Avasin Zalandon paketin kuin mainoksen naiset konsanaan. No eii, en ihan. Mutta oli se silti jännä nähdä miltä kengät todellisuudessa näyttäisi! Kirjoitinkin tänne puolitoista viikkoa sitten valinnan vaikeudesta useampien ihanien kenkien välillä, joten seuraavaksi ajattelin laukaista tämän jännityksen ja paljastaa mitkä kengät lopulta päädyin tilaamaan. tsadaa!:




Hyvälle näyttää! Ja kuinka rakastankaan kaikkia pieniä solkia yksityiskohtina, niinkun näissäkin :) Kokokin oli täysin oikea, joten se murheen aihe oli turha.

Yves Rocherilta päädyin ostamaan vähän ihon hoito tuotteita, ja eritoten kasvojen kuorintaa ajatellen. Tanja suositteli, ja kannatti kuunnella ja tilata. Olo kasvoissa oli todella mielyttävä eilisillan kuorinnan jälkeen! Muita tuotteita en ole vielä ehtiny kokeilemaan, ja kaikenlisäksi tuli vielä 15 näytepakkausta eri tuotteista!
Tilasin siis meikinpoistoaineen, kasvoveden, kasvokuorintapaketteja MONTA, ja tuo 15 kpl näytepakkaus-paketti :) Kaupan päälle tuli yö/päivä-voide kasvoille.


Päivä itsessään on ollut ihan positiivishenkinen. Olo selkä- ja niskakipuineen ei ole vieläkään kehuttava, kipulääkkeen voimin sai työpäivän läpi, eilen tosiaan olin toipilaana kotona. 
Mutta LähiTapiola on ehdottomasti tämän päivän leijona, todella nopeaa palvelua! Eilen sain viestin törmääjäosapuolelta, että vahinkoilmoitus on nyt tehty, tänään aamulla tuli jo vakuutusyhtiöltä soitto että kaikki on ok, ja voin viedä auton haluamaani autokorjaamoon vauriotarkastukseen. Eli huomenna 8:15 olen jo innokkaasti siellä näyttämässä autoni vahinkoja! Siellä katsotaan mitä luokkaa vauriot autossa on, miten lähdetään korjaamaan ja mitä varaosia pitää ennen sitä mahdollisesti tilata. Myös vakuutusyhtiö saa sitä kautta kuvat autoon tulleista vaurioista.
Sain myös kuulla saavani jotain korvauksia tästä! Tai siis ajasta jonka joudun olemaan ilman autoa korjauksen takia. Onkin enemmän kun reilua että minä ainoana täysin syyttömänä osapuolena, joka kuitenkin eniten joutuu kärsimään, saan hyvityksiä! Pyöräilijä kuitenkin selvisi pelkällä säikähdyksellä ja tuli aivan liian kovaa ja voisko sanoa koppavasti suojatielle asenteella "kyllä ne autot väistää". Ja perään ajanu auto ei ite saanu juuri naarmuakaan tapahtuneesta! Semmosia ne maasturit on.
Mutta joka tapauksessa mahtavaa kuinka nopeasti homma tähän asti on edenny, omat kivut ei meinaa selästä kadota, mutta sentään auto on matkalla kohti taas vähän parempaa tulevaisuutta :)

Miettikää muuten, on jo lokakuu! Niin se aika kiitää, kohta on ihan varmaan taas jo kevät kun tätä tahtia jatketaan, ei paha ;) Toivotaan että lokakuu tuo mukanaan hyviä ja mukavia asioita. muun muassa lämpimän aurinkoisen syyssään!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti