sunnuntai 27. lokakuuta 2013

todays newsflash!


Alussa itseä kauhistuttanut koulutehtävä, DONE. Kahdeksan otosta tarvittiin, mutta sitten olin tyytyväinen. Ja tuntuiko yhtään hölmölle istua yksin kotona luurit ja mikki päässä ja puhua tietokoneruudulle englanniksi tiivistelmää jostain vapaasti valitsemastaan artikkelista? Jos rehellinen olen, ei tää oikeastaan ollu paha tehtävä alkuunkaan! En olis ikinä uskonut sanovani tätä. Mutta sisällöstä en kyllä mene yhtään takuuseen, ties mitä hassuja tietämättäni puhuin.. ;) englanti ei todellakaan kuulu vahvuuksiini.

Viikonloppu on ollu rento. Eilen saunomista, pulikoimista, tapaksia ja kuoharia Flamingo spassa, ihana ilta. Vähän yhteistä laatuaikaa, kun opiskelu-, työ- ja harrastuskiireiden keskellä pystytään kunnolla viettämään aikaa yhdessä surullisen vähän. 
Nautittiin molemmat super paljon spa-puolen antimista, käytiin lähes kaikki saunat läpi, molempien ehdoton lemppari oli se perinteinen. Suomalainen tervantuoksuinen sauna. Aijai, silmät kiinni, ja pystyi kuvittelemaan itsensä ukin ja mummin ihanaan vanhan ajan puulämmitteiseen saunaan. Lämminvesialtaaseen taas ois voinu vaikka nukahtaa, niin ihana siellä oli lillua, kun taas mineraalialtaassa oli ihana miten vesi vaan kannatteli pinnalla. Luin myös kyseisen mineraaliveden tekevän hyvää mm. atopiasta kärsiville. Kuvittelenko vain, vai ihan kun en olisi joutunut raapimaan atooppista ihoani viimeiseen vuorokauteen...? ;)
Kylpyläpuoli taas ei sen suurempia wau-effektejä aiheuttanut, peruskiva kylpylä tottakai, mutta on sitä vielä kivemmissakin käynyt. Mutta rengasliukumäki oli super, siinä mentiin monet kerrat tyylikkäät kypärät päässä!

Tänään taas oltiin perheen kesken ulkona syömässä, juhlistettiin jo vähän etukäteen ihanaa isi-pappaa, joka täyttää vuosia ylihuomenna. Ravintola Retro Sellossa ei pettänyt taaskaan, todella hyvää ruokaa, 3 ruokalajin menu :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti