lauantai 26. lokakuuta 2013

AINOA

Wau! Kyllä ahkerat työmiehet on saanu hyvää jälkeä aikaseks ja saaneet vanhan kuluneen Sokoksen rakennuksen täyteen uutta eloa ja loistoa! Eilen oli siis avajaiset AINOAlla, ja todettava on että kerrankin oon väärään aikaan koulutuksessa ja siis poissa normaalista työympäristöstä! 
Työkaveri kuitenki kerto eilen aamupäivällä jonon Ainoaan yltäneen vielä vanhaa H&Määkin pidemmälle. Huh, vihdoinkin Tapiolassa on eloa ja vähän uutta loistoa. Todella odotettu ja tarvittu piristys erittäin rapistuneelle keskusta-alueelle. 

Ja koska mikään ei tuntuis enää samalle maanantaina, kuin nyt avajaisviikonloppuna, oli pakko Ainoa käydä itsekin koulutuksen jälkeen katsomassa. BikBok kaikki -30% ja tarttui mustat farkut mukaan. Myyjä ei valehdellu sanoessaan housujen olevan päällä niin mukavat ettei niitä haluais enää riisua ollenkaan. Totta puhui! Myös synttärilahja ens viikolla vanhenevalle iskälle löytyi, mutta muuta ei ollut lupa ostaa. Parempi laittaa vähän rajoja itselleen, ettei lähde ihan käsistä hahaha. 

Ilta päättyi yhteiseen iltapalaan vanhempien kanssa, kyläily vanhemmilla on aina yhtä ihanaa :) 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti