maanantai 21. lokakuuta 2013

Kohti parempaa taas

Nyt on fiilis, että joku hyvyyden lähettiläs on huomannu minut raukan viimein taas ja ottanu suojiinsa! Paljon teki jo erittäin rentouttava viikonloppu ja pitkien unien aamut. Ajatukset on taas kirkkaampia ja positiivisempiä ajatuksia pyörii päässä. Olis ehkä pitäny ottaa aikaa myös koululle viikonloppuna, mutta ehkä jo siksi että tuntuu että vähän koko ajan pitäis ottaa enemmän tai vähemmän aikaa koululle, oli hyvä kääntää homma ihan päälaelleen! On kuunneltava itteään vaikka kuinka paljon olis velvotteita, ja tehdä niin kun mä viikonloppuna ja olla edes miettimättä koulutehtäviä ennen kun oli ihan pakko sunnuntai-iltana, niin sanottunu pehmeä pikkuhiljaa tehty siirtyminen viikonlopusta takaisin arkeen yhden eilen palautettavan tehtävän muodossa! 

Ja mitä sitten tein viikonloppuna? Paljon aikaa vaan itelle, kävelylenkkejä aurinkoisessa syyssäässä yksin ja koiran kanssa, siivousta kotona ja tekemättömien hommien loppuun saattamista, ihanaa ruokaa ja illanviettoa ja extempore-lähtö Horse Showhun ilmaislippujen avulla!! 

Nyt, töistä kotiin matkatessa, ei myöskään tarvii tuntea syyllisyyttä että olis ollu taas liian saamaton työtekijä kun mieli oli pirteä ja ajatukset kulki taas :) 
Univelat, huonojen uutisten ketjureaktio ja yleinen syksyn pimeys ja kylmyys ei oo varmaan kenellekkään helppoja, mutta voin sanoa jo tässä vaiheessa syksyä etten ole hetkeen näin raskasta syksyä kokenu! 

Nyt vaan odottelen sitä ehkä kaikista odotetuinta ilmotusta, joka voi jo ruveta tapahtumaan minä päivänä hyvänsä! Ilmoitusta, että auto olis taas ehjänä ja noudettavissa kotiin! Miten paljon elämä taas helpottuu jo sen myötä, mukavaa viikkoa kaikille!! :) 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti