sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Pullan tuoksuinen koti

Puhdas, siivottu, pullan tuoksuinen koti. Tätä energiapuuskaa ollaankin jo odotettu! Koti on ollu tarkotus siivota viimeiset pari viikkoa, mikä ajan puutteessa on koko ajan lykkääntyny. Leipominen on ollu suunnitelmissa viimeset pari kuukautta. Jännästi energiaa yhtäkkiä löytyy vaikka mihin, kun kalenterissa on merkintä että opiskelu ja koulutehtävien teko olis viikonlopun teema... No, olen mä niitäki onneks tehny, katetuottolaskelmat on onnellisesti ja ajallaan palautettu opettajalle, ei ainakaan tästä tehtävästä siis ole tiedossa hylättyä ;) 


Sen lisäks että oon saanu aikaseks viime päivinä yhden sun toisen asian suhteen, oon ehtiny viettää laatuaikaa useamman ihanan kanssa! Perjantaina oli herkullinen viini + itse tehty pizza - ilta Katan kanssa! Ja Zara tottakai paikalla kattomassa millon ruokaa tippuu lattialle. Jälkkärinä oli vielä vaahtokarkkeja joita vähän kynttilän liekissä grillailtiin. Jännä miten pienestä maku voi vaihtua erilaiseksi, vaahtokarkit on ihan erilaisia kun saa vähän kuoren rapeaksi ja välillä aika kovastikkin käristyneeksi ;) 
Viini oli myös peräisin kyproksen vuoristosta Ayia Mavrin viinitilalta jossa viime syksyn kyproksen matkalla käytiin maistelemassa viinejä. Perjantaina pysty palaamaan matkafiiliksiin ja kuinka uskomattoman hyviä viinejä tilalla olikaan! 


Lauantaina kävin ihanien vanhempien kanssa Sellossa vähän kiertelemässä kauppoja. Vanhemmat on pian lähdössä reissuun Sveitsiin ja vähän piti matkavaatetta katella, sain toimia makutuomarina. Itsellä taas oli haussa uudet treenihousut tanssitunneille, ja sopivat löyty H&M:stä. Ilonen yllätys oli vielä että iskä päätti yhtäkkiä sponsoroida ne mulle, vähän tanssitukea. Ihana <3 Lopuks vielä Hair storen poistomyynnit katsomaan, jatkuvat edelleen! Itsehän oon eksyny niihin jo kerran pari viikkoa sitten, jollon löyty shampoo ja hoitoaine -70% alen jälkeen 5 eurolla. Eilen löyty tuuheutta lupaava shampoo, hoitoaine ja lakkapullo kympillä, ei paha kampaamotuotteista! Myöskin -70% alessa. Nyt on taas hetkeks hiustenhoito puoli kunnossa ;)

Illemmalla taas vietettiin hetki sisko-veli-aikaa, kun ilkku tuli jokskin aikaa viettämään iltaa mun luo. Käytiin kolmistaan lenkillä illan alkuhämärissä, on kyllä välillä kiva saada seuraa koiran lenkittämiseen. Ja varsinkin iltasin, ko pimee alkaa tulemaan koko ajan aikasemmin ja nopeammin! Zara myös meinas ihan nukahtaa Ilarin syliin, söpöläiset! Ilkun lähdettyä tein loppuillan koulujuttuja, kun alkuun pääsi niin hyvin rullaili tehtävät valmiiksi, haha! 




Tänä iltana oli vielä tiedossa viikon lopetus Mikan kanssa, tehtiin yhdessä ruokaa ja kateltiin leffa. Vähän vielä lisää laatuaikaa viikonlopulle <3






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti