lauantai 7. syyskuuta 2013

Four Reasons

 
Itsellä on ollut jo kauan tarkoitus kokeilla jotain kuivashampoota, ja oonki surffaillu netissä moneen otteeseen ja koittanu löytää jonkun hyvän merkin jota moni olisi testannu ja todennu hyväksi. Sitten koko juttu on taas jääny taka-alalle.
Alkukesästä Tanjalla käydessä, yhtään millään tavalla kyttäämättä Tanjan kylppärin sisältöä satuin huomaamaan korissa Four Reasons-merkkisen kuivashampoon. Tanjan kehuun tuotetta kohtaan luottaen päätin että nyt löyty merkki jota vois kokeilla. No se jäi lopulta vielä moneksi kuukaudeksi uudestaan ajatuksissa taka-alalle, kunnes eilen meni taas kerran hermot välillä niin kamalan helposti rasvoittuviin hiuksiin ja tsadaa. Sain viimein käytyä ostamassa kyseisen pullon. Kaikenlisäksi siitä löytyi vielä matkakokoinen versio, täydellinen ensimmäisiin testauksiin, että haluaako jatkaa yhteistä taivalta ja ostaa vielä isomman.
Yllätyin myös ettei olekkaan niin kallis tuotemerkki, pieni pullo 4,90€ ja iso 11.90€ (Stockmann). Nyt on ensimmäinen tuotetestaus tehty, hyvälle vaikuttaa ;)
 
Huomasin myös että Four Reasonsilta löytyy vaikka mitä tuotteita hiuksille, sopivaan hintaan. Onko siis kellään kokemusta muista merkin tuotteista, shampooista ym? 





4 kommenttia:

  1. Oon kuivashampoon suurkuluttaja ja testannu varmaan kaikkia mahdollisia... Mun omakohtaiset suosikit on Batisten dry shampoot. Sorrun kerta toisensa jälkeen ostamaan sitä tuuheuttavaa, mut muutkin kuulemma tosi hyviä + ne ei haise niin vahvalle kun useimmat muut, mitä oon kokeillut. Tota tosin löytyy vaan Kicksistä, mut hintakin vaan jotain 8-9e iso pullo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Pitää ostaa tota joskus kun sattuu pyörimään jonkun Kicksin lähellä! :D

      Poista
  2. Toi on just hyvä tuote! :) Hinta ja laatu kohillaan. Oon kokeillu tolta merkiltä shampoota ja hiuslakkaa mut ne ei ollu mitenkään kummosia, perus hyviä. Lakka oli sen verran stickyä et suutin meni tukkoon enkä oo saanu sitä enää edes kuumalla vedellä auki :D
    -Tanja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, pitää ehkä vaan palata uudestaan samaan shampooseen mitä jonkin aika sitte käytti, se vaan maksaa vähän enemmän kun kampaamotuote niin haaveilis löytävänsä hyvää kans vähä halvemmalla :D Mut joo toi kuivashampoo vaikuttaa tosiaan omastaki mielestä oikein hyvälle!

      Poista