maanantai 9. syyskuuta 2013


Meillä oli oikein ihana ilta kolmistaan eilen! Käytiin tekemässä iltakävely päätymällä Malminkartanon huipulle, täydellisellä ajoituksella. Aurinko oli just laskemassa ja maisemat oli erittäin kauniita! Siihen päälle mahtavan lämpimän syyskuisen päivän vielä suhteellisen lämmin ilta, aika mukava :)
Siellä huipulla istuskellessa ja ihaillessa auringon laskua, keksittiin käydä kotimatkalla hakemassa kiinalaista. Annos puoliksi, oli tosi hyvää!
 
 
 
Nyt oon koittanu ottaa vähän selkoa näistä koulujutuista, merkata tärkeitä päiviä kalenteriin, kerrata kaikkea mitä lauantaina sai kuulla, oppia ja tietää! Lauantaina aivot oli niin ylilastattuja kaikella infolla, että ehkä nyt saa selvyyttä niihin asioihin, jotka jäi lauantaina infon yliannostuksen takia aivojen ulkopuolelle! Ainakin töissä meni mukavasti tänään, ihan mukava tehdä vähän uusia juttuja pikkuhiljaa ;)
 
Kotiin tänään tullessa odotti myös yllätys pöydällä sekä iloinen vastaanotto Zaran ja äidin voimin, jotka oli just lähdössä lenkille! Äiti poikeaa ain välillä täällä aamuvuoropäivinään lenkittämässä Zaraa jos sattuu ehtimään tänne ennen kun ite pääsisin töistä. Tosi kiva Zaralle saada seuraa, ja samalla mulle kiva päästä kotiin ja saada heti ottaa vähän rennosti, vaikka lenkit heti töiden jälkeen Zaran kanssa on myös yleensä tosi rentouttavia! Tottakai vähän säästäkin riippuen, toistaseks niiden suhteen ei oo vielä ollu valittamista ;)
Niin ja se täällä odottanut ylläri. Pentikin Inkivääri-sarjan lautanen ja muki! Mulla on ennestään samanlaisia lautasia ja mukeja 3 kpl molempia, eli vähän epäsopiva luku. Usein pöydän ääressä on ainakin 4 ihmistä, ja nyt pystyy sitten käyttämään näitäkin astioita!
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti