keskiviikko 25. syyskuuta 2013

haussa lisätunteja vuorokauteen


Miten tää elämä on taas menny tämmöseks? Tarvisin useemman lisätunnin vuorokauteen, että sais kaiken tehtyä!
Alkuviikkoon on kuulunu kiirettä töissä, kiirettä vapaa-ajalla, koulutehtäviä, koulutusta työn puolesta, tanssia, ja koiran kanssa touhuamista! Ei tästä tulis kyllä mitään ilman kahta viimesintä, tiedättekö fiiliksen kun tuntuu ettei oo huolen häivää, olo kevyttä kevyempi, pistät lempimusiikin kovalla soimaan autossa ja ajelet illan hiljentämiä teitä hymy huulilla? Se on aika hyvin että tommonen fiilis on ollu parilla viime kerralla tanssista kotiin ajaessa, kun todellisuudessa olo on kaikkea muuta kuin huoleton. Kaikilla pitäis olla harrastuksia, jotka vie ajatukset pois kaikesta arjen jutuista. Kaikenlisäks sarjat on sujunu uskomattoman hyvin ja tanssijalka tuntunu kevyelle. Tuntuu että oon ylittäny itteni viime tunneilla, oon tanssinu oikeesti pirun hyvin! En oo ollu pahasti jäljessä, ja ehtiny vähän jopa vielä lisää hioa tarkemmiks monia liikkeitä, se ei oo ollu vaan paniikissa ja kiireellä sarjan eteenpäin viemistä open perässä. Voisko olla, että mitä kiireisempi arki, sitä suuremmalla prosentilla pystyt keskittymään tanssitunneilla. Ajatukset ei harhaile muualle, "se on vielä ehdottomasti tehtävä tänään", "äh, unohdin tehdä sen! Se pitää hoitaa!", "mitä ruokaa teen huomiselle, millon käyn kaupassa?"... ;)

Olisin halunnu päästä kertomaan teille heti kun mahdollista kuinka mahtava konsertti saatiin sunnuntaina kokea! Ja oon koittanu koko alkuviikon sitä teille tulla riemuitsemaan, mutta nyt vasta ehdin. Mutta ei se haittaa, koska konsertin aiheuttamien fiilisten jälkimainingit on edelleen läsnä ;)
Jäähalli oli täynnä, mahtava yleisö, mahtava kirjo esiintyjiä, mahtavat lavaeffektit, ja mahtava Cheek! Voisin kertoa kohta kohdalta koko illan kulun, mutta koska aikani on rajallinen ja kohta on taas yö, luulen että teille on ihan ok lukea, mitä hs.fi konsertista kertoo. Ilta oli todella viihdyttävä, ja kappaleita esitettiin alkuajoista alkaen kohti tätä päivää. Hauskaa miten hyvin huomas edelleen osaavansa vanhempienkin biisien sanoja vielä, siellä ne on takaraivossa! Kännykät kuumina kuvattiin monia biisejä talteen kännyköillä, ja aattelin laittaa teillä tähän muutamia, ihan vaan että pääsette vähän tuntemaan fiilistä tekin! Laatu voi tottakai olla vähän rätisevää, mutta tunnelma siitä välittyy silti! 
Kuinka moni muu täällä muuten oli myös kyseisessä konsertissa, ja mikä fiilis teillä siitä jäi? :)





;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti