keskiviikko 4. syyskuuta 2013

hyvä päivä



Sanoinhan ettei alkuviikon surkutteluista ole kuin yksi suunta. Tänään on tuntunu taas helpolle rullata päivä läpi, ei vastoinkäymisiä vaan ratkaisuja alkuviikon eteen tuomiin ongelmiin ja kysymyksiin! Det går bra nu!

Ikea-reissu oli tänään suuntana, kävin palauttamassa virheostokseni, ja kyllä iloinen sydämellisesti halausta tarjoava hyvityskortti piristi. Vähän olin jännittäny, että voiko palauttaa kun ei ole tuotteet enää alkuperäisessä pakkauksessaan, mutta koitin viedä alkuperäisten pakkausten jäänteitä mukanani niin paljon kun pystyin. Välillä kun semmosista ollaan kaupoissa niin tarkkoja, onneks ei Ikeassa. Ryntäsin sitten heti hyvityskortti kourassa myymälän puolelle katsomaan halvemman kehikko + korit - yhdistelmän mittoja. KYLLÄ! Sopivamman kokoinen vaatekaappiini. Itseasiassa TÄYDELLISEN kokoinen. 
Samalla päätin ihan muuten vaan vielä vähän kierrellä paikan päällä muitakin juttuja. Ihan vaan mielenkiinnosta, jos jotain kivaa sattu maanantaina jäädä huomaamatta... seurauksena vähän keittiöön yhtä sun toista pientä ja super halpaa + syksyisen harmaa ihanan lämpimän näkönen viltti sekä kivat verhot tuomaan taas vähän uutta ilmettä olkkariin!

On muuten ihan mukava miten kesäistä säätä vielä päivisin on, syyskuun alku ja edelleen saa välillä olla kuumissaan ja huomata pukeneensa liikaa päälle. Tehtiin mahtavassa säässä lenkki töiden jälkeen hauvan kanssa, ei syksystä tietoakaan! 
Voin myös mainita tänään töissä pääseeni taas tekniikan temppuilujen yläpuolelle voittajana, enää eivät onnistuneet estämään mun työn eteenpäin saattamista. 
Hyvä päivä :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti