lauantai 7. syyskuuta 2013

Schoolday


Koululainen on nyt vähän väsynyt. Joo-o, tänään alko viimein kauan odotettu koulu. Päivä on ollu niin täynnä uutta tietoa, ja pariin kertaan saanu jo miettiä mitä tästä kaikesta tuleekaan. Uudet työkuviot ja uusi koulu. Päivä kerrallaan, se on varmaan paras suunnitelma. 
Oli kiva huomata että opettajat sekä uudet koulukaverit vaikuttaa rennoille ja mukaville! Kaiken ikäistä ja taustoiltaan erilaisia! Hirveen suuria tutustumisrituaaleja ei päivän aikana ehditty tekemään, päivä oli pitkä mutta silti liian lyhyt kaiken asian läpikäymiseen, 7 tuntia täyttä asiaa siis. Mutta ensimmäinen ryhmätyö saatettiin jo alulle, joten oman ryhmän jäsenistä tietää jo jopa nimet ja mistä päin kukin on, siitä se lähtee! 
Sen lisäks että päivä oli pitkä ja täynnä asiaa, menin sen läpi 6 tunnin unilla, eilen ilta kulu Suomi - Espanja matsissa! Yks vuoden kohokohdista, Espanja <3. Paras joukkue! Mutta koitin silti pysyä eilen uskollisena Suomea kohtaan, enkä liikaa heijata Espanjalle. Hahah. Peli oli ihan hyvä, jännitys säily koko pelin, vaikka tappio lopulta (mahdollisesti vähän odotetusti) EM-mestaria vastaan tuli. Tunnelma oli mahtava, täysi stadion ja mukava kesäisen syksyinen sää.

Koska viikonloppu on nyt omalta osalta yhden päivän pituinen, päätin ottaa sen tosi rennosti. Olla ihan yksin, omine ajatuksineni, tekee välillä niiin hyvää. Ei tarvitse mielyttää ketään, olla läsnä ja mukavaa seuraa, sen sijaan saa vaan maata ja surffata kanavalta toiseen ihan niin kun haluaa. Tarvitsematta ottaa kenenkään toiveita huomioon. Pitää saada välillä hetkiä olla totaallisen itsekäs, elää vaan itseä varten. Ei myöskään tarvitse jakaa leipäjuustoa kenenkään kanssa (no, Zara sai pienen palan) ;) ja koska ei ole lakkahilloa, päätin korvata sen lakka Kopparbergillä, toimii! 
Silti, vaikka yksinolo tällä hetkellä tuntuu parhaalle asialle mitä kuvitella saattaa piiiiiiitkän viikon jälkeen, on mahtavaa kuinka paljon ympärillä on ihania ihmisiä joiden kanssa viettää aikaa ja joiden takia ei yleensä hirveästi yksin oo joutunu olemaan!!! :))



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti