tiistai 10. syyskuuta 2013

Illan menu



Chilinen katkarapupasta
(4 annosta)

250g tuorepastaa esim. Tagliatelle
1 prk Crème Bonjour Cuisine Chili & Paprika
200g katkarapuja
150g säilöttyjä artisokan sydämiä
200g kirsikkatomaatteja
nippu tuoretta lehtipersiljaa
1 rkl sitruunamehua
paistamiseen öljyä tai margariinia

Valuta ja pilko artisokat neljään osaan ja hienonna persilja. Sulata ja valuta katkaravut hyvin. Paista puolitetut kirsikkatomaatit nopeasti kuumalla pannulla ja lisää joukkoon artisokat, Crème Bonjour Cuisine, katkaravut, persilja ja sitruunamehu. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kypsennä tuorepasta kiehuvassa runsaasti suolatussa vedessä. Valuta pasta hyvin ja sekoita välittömästi kastikkeen kanssa. 

Bon Appétit! :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti