perjantai 8. helmikuuta 2013

tuoksuja

Hyvä alku oli päivälle, ko työkaveri toi omia hajuvesiään, joita ei ite enää käytä, töihin ja siitä sai halukkaat valita mieleisiä tuoksuja itelleen ilmaiseksi ;)
Päädyin noihin kolmeen kuvassa olevaan tuoksuun, Biothermin (vähän enemmänkin semmoinen raikas vartalotuoksu), Chanelin ja Espritin. Kaikki mun tyylisiä, aika raikkaita tuoksuja, varsinki tota biothermiä tuun varmaan ahkerasti käyttämään sitte kesällä!
Mikää pulloista ei ollu täysinäinen, mut kelpaa saada vähä ilmaseks tuoksuja :D

Viikko ei oo ollu hirveen erikoinen, oon ollu aika väsyny ja jonkilainen nuhatauti taas häirinny arkea. Kotiin en kuitenkaa missää vaiheessa oo jääny, vaikka ois ehkä joku päivä kannattanu vaan levätä!
Keskiviikko tosin oli erittäin mun päivä, oltiin kunnon tunnin lenkillä Jessin ja koirien kaa illalla, ja sit kävelin käymää viel vanhemmilla ja takasin! Talvisää parhaimmillaan, jollain tapaa nautin todella paljon olla vaan ulkona sinä iltana! Pikkupakkanen, täysin tuuleton ja sateeton sää, ja aikasempien lumipyryjen seuraksena viel ihanan valkosta kaikkialla. Vaikka kesää kaipaa kuin hullu, niin tommosista jaksaa silti nauttia, kävellä ns. talven ihmemaassa ;)


Mut vaikka kuin kaunista oiski kunnon lumimaisemat, niin kyl alkais tän viikon lumisadekiintiöt olla täynnä. Mut eheeei! Eipä taida olla paljon asiaa ulos viikonloppunakaan, onneks mulla kuuluu viikonloppusuunnitelmiin paljon lepäämistä ja rentoutumista omilla ehdoilla... ;)

Ihanaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua kaikille! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti