keskiviikko 20. helmikuuta 2013

lomalomaloma

 
Lomafiilis alkaa pikkuhiljaa vallata mielen.. ;) vaikkakin vaan 4 päivän loma, niin oon satavarma senkin tekevän jo erittäin hyvää. Aijon unohtaa työt täysin, ai mikä työ? hahaa!
Kiva myös päästä taas Tukholmaan (en ees enää pysy laskuissa kuin monta kymmentä kertaa siellä oon elämäni aikana käyny, I <3 Stockholm). En tiedä ees miten tää on menny tämmöseks et ainakin parina viime vuonna oon 2-3 kertaa ruotsissa vuoden aikana käyny, Tukholmassa pääasiassa, mutta viime vuonna käytiin kans etelä-ruotsissa road trip-matkalla perheen kanssa. Stockholm -Kolmården - Kalmar - Öland - Jönköping - Grännä - Stockholm oli reitti, Kalmarissa ja Jönköpingissä yövyttiin. Sää oli erittäin vaihteleva, lohduttavaa siinä mielessä että kerranki ruotsilla ei menny yhtään sen paremmin kun suomella, kun sään mukaan katottiin. Aurinkoki säästeliäästi näyttäyty, mut osaatteko kuvitella millä voimalla vettä välillä sato? Siin vaiheessa ei enää yhtään ihmetelly useempia uutisia lainehtivasta, tulvivasta etelä-ruotsista, kun pääs itsekin niitä sateita kokemaan. Ei siinä mitään, se oli vaan hupaisaa miten raivolla taivaalta vettä heiteltiin, koska aina sillon oltiin suorittamassa useemman tunnin ajoja, joten ei päässy pahemmin siinä mielessä sateet häiritsemään. Mitä nyt oli autolla ajo vähän haasteellista, puhumattakaan arvokkaasta kartan lukijan pestistäni. Ei ollu yhtä helppoa tarkkailla tienvarsi-kylttejä, kun ei nähny kun vesiputouksen tuulilasissa :) Sateista huolimatta lämpötila onneks pysy siedettävänä.
Älkää kysykö, mistä palava rakkauteni ruotsiin ja sen kieleen on peräisin. Jostain se vaan on tullu, kuin amorin nuoli taivaalta. Ruotsalaiset on ain nii hyvii kaikessa. Ne onnistuu ain siin mihin ryhtyy. Ne on ain niin kauniita ja komeita. Niillä löytyy tyylitajua. Niillä on oma prinsessa. Ne nitistää liian usein suomen jalkapallossa. HITTO! :D
Vähän kuvia ruotsin road tripiltä! 
 
 











 
 
 


















 
 

2 kommenttia:

  1. Ihanii kuvii, niin kesäsen ja niiiiin Ruotsin näköstä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! Noit oli ihana taas vähä selailla ja muistella reissua, voii oispa vaan jo kesä taas!

      Poista