sunnuntai 17. helmikuuta 2013

sunday

 

 
 
Sain tänään aamiaisen sänkyyn! ^^ hihihihi. Ihana yllätys :)
 
 
Viikonloppu on ollu kyl semmosta menoa sinne sun tänne, että viime yön n. 10h unet tuli tarpeeseen! Mut samalla on ollu mahtavaa nähä niin monta eri ihmistä pienen ajan sisällä, varsinkin kun näin useamman ihmisen joita en ollu nähny moneen kuukauteen, ja yhtä en ollu nähny 3 vai 4 vuoteen!! Kiialla myös vietin super kivan perjantai-illan alun, letiteltiin hiuksia, kuunneltiin musiikkia, juotiin kahvia, herkuteltiin vähä uunipatongeilla, tommosta perus tyttöjen ilta menoa :) Sit kävin kans sellossa, ja yllätyin todella nähdessäni uudistuneen vero modan! Pakko myöntää en oo pahemmi viime vuosina sieltä vaatteita ostanu, mut nyt se oikeen kutsu sisäänsä ;) myyjä kerto et se on nyt maailman ensimmäinen vero moda, joka rempattu sen näköseks (täst kai on jotai jossai lehdessäki lukenu?). Tosiaan, 1 kivan farkkupaidan ostin kun kaikki oli -25%.
Tän päivän si pyhitinki aamupäivää lukuunottamatta pääasiassa itelleni, jonkin aikaa vietin kyl kans vanhemmilla :)
 
Ja ens viikkoa onki ootettu! On monel taval tavallisesta poikkeava, 3 päivän työviikko, loppuviikko LOMAA, perjantaina tukholman risteilylle ja myös pentuja voi syntyä millä hetkellä hyvänsä!! oh I'm so happy <3

Lopuks saatte vähän nauttia parhaita paloja ilarin vanhojen tansseista! Video niiden oma tanssi-osasta, ilkku ja hänen kaveri on suunnitellu poikien tanssiosuudet ;)
Mukavaa uutta viikkoa kaikille!
  
 
 
  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti