tiistai 5. helmikuuta 2013

askartelua

 
 Sain tässä yks päivä idean, halvan idean miten saada kaapit järjestykseen niin, että se myös visuaalisesti mielyttää silmää ;) Oon nimittäin tajunnu, että esimerkiksi ikeasta ostaessa monenlaisia ihania säilytyskoreja ja laatikoita, niihinkin saa uppoamaan oman rahasummansa! Sitten taas näyttää aika tylsälle, jos makkarin kaappia avatessa hyllyillä nököttää vaan rumia ruskeita pahvilaatikoita vieri vieressä..Tää ei todellakaan ole ensimmäinen kerta maailmassa, kun tämä idea tulee pinnalle, näitähän yhdessä sun toisessa niksilehdessä varmaan kerrotaan, mutta ei itselle vaan ihan heti pompannu mieleen, että ne pahvilaatikot (joita ainakin itse saan eri kokoisia töistä ilmaiseksi, + tietty kaikki kenkälaatikot ym) voi päälystää jollain nätillä lahja- tms. paperilla :)
 
 


 
Kun vielä kotona huomasin ostamani paperin olevan eri kuvioiset eri puolin paperia, niin olin vielki ilosempi, että pistin tän omalla kohdallani toteen :) noi molemmat kuosit sopii mun mielestä erittäin hyvin makkarin kaappeja koristamaan! Pitää ehk mennä huomenna ostaan tota paperia lisää, ja ettiä lisää sopivia pahvilaatikoita päälystettäväks, ja sit vaa pistään viimein kunnolla osa makkarin kaapeista kunnolla järkkään, siellä ko lojuu yhtä sun muuta pikkusälää vaatteiden ym asusteiden lisäksi!
 
 
Entä ootteko kuullu elokuvasta nimeltä Rakkauskirjeitä Julialle ? Ite oon halunu nähdä sen ties kuinka kauan, ja nyt se sattu olevan Liv-kanavan tiistai-illan elokuvana, eli sain viimein nähdä sen! Enkä kyl pettyny! Olin arvannu heti et se ois sen tyylinen leffa pist tulisin pitämään, ja muutenki tykkään tosi paljon Amanda Seyfriedistä ja sen näyttelemistä leffoista, esim. Mamma mia myös!
Leffa sijottu kauniisiin kauniisiin italian maisemiin, huh että iski matkakuume ja totaaaaallinen ikävä kesää, lämpöä ja aurinkoa! Ja varsinki etelän aurinkoa, ja sitä lomafiilistä :)
Jäi tosi ihana fiilis tosta leffasta, suosittelen kaikille niille jotka sitä ei oo vielä nähny, jotka haluu ihastella kaunista italiaa, ja jotka on höpsöjä romantikkoja ;)
 


 
 
:)
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti