torstai 21. helmikuuta 2013

torstai

 
Ensimmäinen lomaihanuus oli saada hyvin mielin aamulla siirtää herätyskellon soittoa vielä vähän tuonnemmaksi, nukkua vielä piiikkasen pidempään kunnes tuntu jo ihan hyvälle herätä ;)
Aamupäivän vieraiden takii ei voinu ikuisuuksiin nukkua nimittäin, Kata ja Hymy tuli tänne myöhäisaamun brunssi-aamupalalle.
Haha Hymy oli todella adhd ja aamupala oli erittäin maistuvaa!
Hymy jäi sit mulle päivähoitoon ja lähettiin hakeen ilkku mukaan porukkaan, meijä isä oli kans iha myyty Hymystä ko sen näki, loistavaa! ;) Yks höpsö odottaja lisää mun oman koiranpennun saamiseen!
Yks suurimmista jutuista mistä tänään oon nauttinu, on se et pääs keskellä arkipäivää ulos kävelemään. Kaikkialla oli jotenki ihanan rauhallista, aurinko paisto ja linnut laulo. Yleensä valosaa aikaa päivästä saa vaan katella työpisteeltä. Elämän pieniä eloja, ja just semmosta rauhallista tunnelmaa mitä tähän kiireiseen elämään ny tarvitsinki loman kautta!
 
 
Päivään on kuulunu myös keilailua, omalta osalta meni ihan hyvin, muttei tarpeeks hyvin! Kanssakilpailijat oli ärsyttävän hyvässä vedossa tänään! ;)

Tänään muuten alko suomen Selviytyjät, tottakai! Ainahan lopulta kaikista jenkkiohjelmista tulee myös suomi-versio :D Mielenkiinnosta kattelen tänään, saatan ruveta seuraamaanki. Jos mielenkiinto vaan säilyy loppuun asti. Jenkkiversiota kattelin ain pienempänä, kunnes niitäki alko tulla liian monta tuotantokautta, ja alko olla aika edellisen toistoa.
Mut naurettavin on kuitenki varmaan suomen Jersey Shore-versio, millä nimellä se suomeks nyt olikaan. Se on kans pakko kattoo mielenkiinnosta kun se joskus alkaa!

Mukavaa torstai-iltaa ;)
 


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti