sunnuntai 3. helmikuuta 2013

I'm feeling good !

Ihana, onnistunu ja rentouttava viikonloppu takana!
Viikonloppu alko Il Gabbiano ravintolassa, mis oltiin mikan kaa syömäs perjantai-iltan mun töiden jälkeen =) oli suuuper hyvää, ja sen jälkee viel vähä käytii kiertelee kauppoi ja ettiin jotai mitä mika vois ostaa mun antamal lahjakortil! Kaupat näyttää taas ko uudestaan syntyneille, ko ihanii kevätvaatteit alkaa olla saapunu kauppoihin, ihanii vaaleita kevätväreitä, ja ihanan ohuita kankaita! Ite koitan kyl hillitä itteni viel hetken, ja kattelen si kevätvaatteita tukholmasta 2,5 viikon päästä... ;)
 
Lauantaina oltii äitin kaa kattomas ilkun aika tärkeetä futispeliä, jonka kuitenki HJK voitti 2-0 :( pelillisesti oli kuitenki tosi hyvännäköstä, ja Espoon halluntaa ihan kiitettävästi =) oli kiva pitkäst aikaa päästä katteleen pelii, talvisin niil on osin pelit kans ulkona (!!), niin niihin ei tuu niin kovin vapaaehtosesti lähettyä, mut eilinen peli oli hallissa, nii oli mielyttävämpi mennä katteleen =)
 


Illemmalla päästiin katan kaa taas kunnol himotteleen Channing Tatumia, josta ei kyl varmaan koskaan saa tarpeekseen.. ;) suunniteltiin vähän lähtöä jenkkeihin hurmaamaan channing, ja muuttamaan meijän iloks suomeen! Sit se vois aina katella meitä samanlailla, miten se kattelee ain kaikkii leffojen naisia. Uskoisin sen olevan sille ihan okei jättää vaimonsa ja muuttaa meijän perässä tänne, ois varmaa samantien mukana, kuka ei ois ko meistä puhutaan =) Pitäis tietty sit viel sopii jotku vuoroviikot katan kaa et kummal se mies on millonki, sehän ois varmaan kans ihan okei, ko tuntuu muutenki nykyihmisillä olevan mitä mielenkiintosempia suhdejärjestelyä, jollain on vaimoo ja tyttöystävää samanaikasesti jne.
Ihana Hymy-pentuki tuntu heti tajuavan, et channingissä on jotain ainutlaatuista, sen verra innokkaasti se leffakoteloa kanteli mukanaan :D
 
 
 
Viime yönä taisin nukkua oikein kunnolla univelkoja pois menneeltä viikolta, ko tuli n. 11 tunnin unet! Ostin eilen ihanan keväisen keltasia neilikoita, jotka antaa ihanan piristyksen kotiin!
 
 
 
Käväsin parin tunnin verran tänää kans vanhemmilla vähän viettämässä aikaa, ja ny illal saunottii mikan kaa tääl mun luona, ja syötiin vähä iltapalaks ihanan tuoreita mango-paloja ja Dops-keksejä .. ;)
 
Nyt on todellakin semmonen olo, et on saanu levättyä ja rentouduttua kunnolla viikonloppuna, ja et nyt vois aika pirtein mielin alottaa seuraavan työviikon :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti