maanantai 18. helmikuuta 2013

miss u summer.

 
 Koska talvi loppuu? Koska ei enää sada joka päivä lisää lunta? Talvi on ihanaa, mut silti tää menee samalla jo kohtuuttomuuksiin! Syksyä ja talvea kestää reilusti yli puolet vuodesta! Tiedän että tästä on turha valittaa, koska saa olla aika jumala että asiaan voisi vaikuttaa, mutta pieni valittaminen usein helpottaa. ;)
Mielelläni vaan voisin pikkuhiljaa alkaa tuntea sen kevään ja kesän tuoman pirteyden mielessä ja kehossa, toistaseks aika vakioksi muodostunu fiilis työpäivän jälkeen on varsin nuutunu, ja tänäänkin tällä verukkeella jätin tanssitunnin välistä. Hävettävää tämmönen, rakastanhan tanssia! Mut ajatus lähteä matkustamaan lähelle mutta silti niin kauas, eli helsingin keskustaan, manskulle. lumisateessa. erittäin väsyneenä. Päätin siis että pidänpä omatoimisen hiihtoloman myös tanssista tällä viikolla, lepään hyvin, otan rauhassa ja ens viikolla loppuviikon loman ja tukholman rentoutumismatkan jälkeen oon täynnä uutta intoa painamassa töitä ja urheilemassa ;)
 
Mutta silti harmittaa miks tän pimeyden pitää päästä vaikuttamaan ihmisen mieleen näin paljon? Samalla oon ruvennu murehtimaan miten tuun jaksamaan syksyllä, kun kuvioihin astuu normaalien työpäivien lisäksi vielä opiskelukuviot! Kerta oon nytkin jo näin poikki. Toisaalta kuukaus sit töissä tapahtuneet pienet muutokset työkuvioissa alkaa toivottavasti pikkuhiljaa kunnolla muuttumaan nekin rutiineiksi, ja on saanu sisäistettyä kaikki tulevat muutokset meidän palveluissa, jollon ylimääräistä energiaa ei katoa siihen.
Mut eiköhän syksyllä alkavista opinnoistaki selviä oikeella asenteella ja ahkeruudella.. ;) pitää osata hyväksyä että elämä pyörii siitä alkaen ainakin pari vuotta eteenpäin enemmän tai vähemmän töiden ja opiskelun ympärillä, mut loppupeleissä se on vaan murto-osa elämästä, riippuen paljonko tuun saamaan hyväksilukuja aikasemmista opinnoista ja kyseisen alan työkokemuksesta. Ja oikeella aikatauluttamisella pystyy varmasti nipistämään sieltä täältä aikaa kans kaikelle vähän kivemmalle :)
Tänä iltana oon siis turvautunu frendien hulvattomaan seuraan ja turkinpippurimuru-jäätelön ihanaan makuyhdistelmään, sanoisin ihan mukava maanantai loppupeleissä! :)
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti