sunnuntai 24. helmikuuta 2013

onnellisuutta

 
Terveisiä Tukholmasta! Sää siel oli kyllä ihan muuta kun ennusteet oli sanonu, mut kunhan ei vettä sada niin kaikki käy ;) mulle ois vaan kelvannu erittäin hyvin se aurinkoinen parin asteen plussasää mitä aluks ennustettiin. Mut silti oli tosi kiva päästä taas käymään siellä.
Ollaan pidetty hauskaa, shoppailtu, syöty hyvin ja otettu rennosti! Ankanrintaa kermaisessa madeiran kastikkeessa ja lohkoperunoita, juomana punaviiniä = <3. Huh miten hyvää! Oltiin eilen illalla laivalla syömässä yhessä promenaden ravintoloista.
Se lomassa yleisestikki on nii mahtavaa, ko saa aika pitkälle ite tehä omat aikataulunsa, ei tarvii juosta kellon kanssa joka suuntaan, i n h o a n sitä. Semmonen ei vaan oikeen sovi mulle, saa pistää usein parastaan ollakseen ajoissa paikalla ;D vaikka näin vanhemmiten oon saanu vähän pikkuhiljaa tsempattua.
 
Kruunuilla shoppailu on aika hankalaa, se on rasittavaa joutua aina laskemaan paljonko mikäkin suunnilleen on euroissa, onko alkuunkaan järkevä ostos. Mut kaks tosi nättiä vaatetta löysin, Zarasta mustan kevyttä, ohutta kangasta olevan paitapuseron. Ja toisesta liikkeestä tosi kauniin valkoisen juhlatopin, rakkautta ensi silmäyksellä ;) ja se oli 50% alessa.
 
 
 
 
                            
 
Rakastan myös niitä kaikkia pieniä sisustusliikkeitä, mitä esimerkiksi Gamla Stanista löytyy sieltä täältä. Yhdestä semmosesta ostin pieniä sydämen-muotoisia koristekiviä, joissa jokaisella kivellä oli oma pieni sanansa: Happy, Live, Dream, Hope :)
Tommosiin liikkeisiin voisin tuhlata vaikka kuinka paljon rahaa! Jos ei tarvis miettiä rahan riittämistä, ja että miten kaiken kuljettais kotiin asti ;)
 
 
 
 
 

 Tänään on ollu kans ihanan keväinen sää. Mikä aurinko! Siitä vaan tulee niin hyvälle tuulelle. Käveltiin tänään satamasta rautatie-asemalle, sai todeta aurinko oikeesti jo lämmittää sillon ko se kunnolla suoraan saa paistaa! Räystäiltä tippu vettä ja tiessä oli vähän väliä ihan sulia kohtia.
Oli pakko lähtee viel kotiin päästyä kävellen käymään ruokakaupassa, kaikki ilo irti auringosta.
Tänään oon ehtiny kyl vaikka mitä, koska sit oon viel ollu veljen peliiki kattomassa. Näytti eka aika toivottomalle, 4-1 tappiolla aika pitkälle toisen puoliajan puolelle, kunnes pojille tuli loppu-tsemppi joka toi lopulta vaan 4-3 tappion, kuittaantuen Ilkun hienolla maalilla ;)

Voin tähän loppuun vielä kertoa myös viikonlopun ilo-uutisen. Pentuja on syntyny! Ja mulla ois nyt alustava varaus black&tan-väriseen kleini-tyttöön <3. On alkanu myös tulla aika vahva tunne nimestä, niitä kun on paljon mietitty yhden sun toisen kanssa! Zara :) tuohon nimeen löytyy jo valmiiksi syvä monen vuoden kestänyt rakkaussuhde vaateliikkeen muodossa. ;) Mutten silti kyseistä nimivaihtoehtoa ole kyseisen liikkeen mukaan keksinyt, tullut mieleen ihan toista kautta.
Olo on aika mahtava, mutta silti koitan koko ajan pitää vielä mielessä, että varaus on vasta alustava ja pennut vasta parin päivän ikäisiä. Mutta täytyy vaan toivoa, että kaikki menee niin kun pitäisi, ja täällä kuuluis pienten tassujen töpinä huhtikuun lopulla. <3

Mut nyt on aika hyväksyä, et ihana loma on ohi, ja huomenna takasin töihin. Onneks pääsiäisloma taas jo kuukauden päässä, ehkä tässä jotenki jaksaa ;)

2 kommenttia: