lauantai 22. helmikuuta 2014

onnea suomi pronssista!


Äiti ei ole vain äiti. Äiti on myös ystävä. Ja se on mahtavaa! Vietettiin ihana äiti-tytär-ilta eilen, herkuteltiin oikeen olan takaa! Aikasemmin, ennen tänne luokseni majottumista, ohjelmaan kuulu kaupoissa kiertelyä ja illan menun miettimistä ruokakaupassa, Ikeassa tottakai ohjelmaan kuulu myös perinteiset lihapullat! Hahah, aina yhtä hyvin maistuu ne. 

Tänä aamuna nautittiin vielä hyvä herkullinen aamiainen äidin kanssa, sen jälkeen kun oltiin ensin onniteltu tuo meidän pieni karvakorvamme. Zara 1v. tänään! Miten aika on voinu kiitää näin. Tuntuu samalla haikealle ja uskomattomalle, että melkein vuosi jo takana koiran omistajana, ja samalla haikeaa miten siitä voi olla jo melkein vuosi kun haettiin tuo pieni sydänkäpy kasvattajalta kotiin! Samalla mahtavaa että se on jo nuori neiti, tänään taas kasvoi agility-into entisestään suuren askeleen. Mahtavaa että voi harrastaa koiran kanssa, ja että päästään viimein ns. pentuvaihteesta pikkuhiljaa enemmän ja enemmän "tositoimiin". Hahah, vikan kerran tunnin lopussa rataa mennessä Zarakin oikeen "ärähti" innosta putkeen juostessaan, se oli selkeästi koiran kielellä ilmaisu että vitsit tää on kiivaaaa!!


Toivottavasti ootte munkin puolesta tänään seurannu peliä ja kannustanu suomea hienosti, sen verran itsekin oon perillä JOPA että tiedän pronssia tulleen! Jääkiekko ei itseä kiinnosta, en siitä mitään ymmärrä, ja kouluhommat painaa niin pahasti päälle että oon saanu turvautua tilannepäivityksiin x1000 facebook-etusivulla, ei tässä oo tarvinnu antaa pienintäkään vilkaisua koko olympialaisiin kun huolehditte tilannepäivitykset puolestani ;)
kivaa loppuiltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti