tiistai 4. helmikuuta 2014

Inhoan niin tunnetta, joka tulee kun aika ei millään riitä kaikkeen, ja to do-lista vaan kasvaa! Helmikuun odottaisin olevan tän kevään rankimpia, varsinkin loppupäästä kun on 2 uusintatenttiä (kyllä häpeän) ja maaliskuun alussa heti vielä 3 kurssitenttiä. Puhumattakaan kaikista ryhmätöistä, kurssitehtävistä ym ym. Lopussa kiitos seisoo onneksi, rentouttava teneriffan aurinko! 

Kuun alku on myös konttorissa aina erittäin hektistä yleensä, ja oonkin sitä mieltä näin tiistai-illan kunniaksi, että mielestäni oon ehtiny tehdä jo tämän viikon aikana niin ankaralla kädellä hommia, töissä ja koulun parissa, että olisko jo viikonlopun paikka..?

Viime viikonloppu oli kuitenkin ah niin rento.


1. Perjantain ja lauantain välisenä yönä oli satanu ihana kerros uutta lunta, ja lauantaina tarvottiinkin sitten kahteen eri otteeseen hauvan kanssa lähimetsässä. Ei ollukkaan neidillä enää niin helppoa pinkoa pitkin poikin, se meni enemmän huvittavaksi loikkimiseksi ja kahlaamiseksi Zaralle jo ihan kiitettävän syvyisessä lumihangessa. Miiieletöntä jalkalihastreeniä tommoinen! // 2. SYÖ Helsinki!-viikot on taas ollu käynnissä, ja päätettiin lähteä Mikan kanssa lauantai-iltana keskustaan syömään. Pohdinnan ja käden väännön jälkeen päädyttiin Grande Grilliin, ja mainittakoon että minä olin se joka voitti tämän kädenväännön ravintolasta. ;) Todella hyvää, ja todella hyvän kokoiset annokset! Tarjoukseen kuulu kana kuin kana grillistä, itse päädyin kanaan herkkusienikastikkeella ja maalaisperunoilla, mm-m. // 3. Koska 9€ hinta jälkiruoasta ei oikein innostanu, päädyttiin kotiinpäin lähtiessä vielä Burger Kingiin. Raikas Mango Smoothie raikkaaseen talvi-lauantai-iltaan, hahah! Samalla tuli omalta osalta korkattua ensimmäinen kerta suomen Burger Kingissä. Ja tottakai aivan mieletön kokemus, smoothiet ja kaikkea.. :) // 4. Kotonakin ehti viettää aikaa, ja nukkua yhteensä 25h kahden yön aikana, tuli erittäin tarpeeseen. // 5 & 6. Sunnuntai-aamuna jätettiin Mika kotiin nukkumaan ja lähdettiin aamulla Zaran kanssa aamulenkille, en pistä pahakseni että olis vielä hetken talvista ja lumet pysyis maassa, mutta silti oli aika ihana tommonen just ja just pakkasen puolella oleva tuuleton sää. Voiko jo sanoa että tuntee lähestyvän kevään? Ainakin pikkulinnut siitä ihan selkeesti jo huuteli! // 7 & 8. Ollaan käyty kahtena viime sunnuntaina korvaamassa pentu-agilityssä, ja taas kerran oli aihetta olla ylpeä Zarasta. Näytettiin taas että ollaan ryhmän parhaimmasta päästä! Nyt on 2 viikon tauko, ja sitten uudet haasteet odottaa kun jatko-kurssi alkaa, odotan niin i n n o l l a !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti