keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Life is gooood!

Oioii, ritari Pauliina meni ja pelasti veljensä pinteestä, jonka autosta oli öljyt loppunu väärällä hetkellä! Ja siinä yhtäkkiä huomasin myös hakeneeni vanhemmat juna-asemalta..perhe on pahin? ...vaiko silti maailman paras! Sinne jäi joka tapauksessa loppuillan kanavasurffailut sohvalla, mutta HUH miten oonkaan siivonnu. Kuurannu kaiken lattiasta kattoon ja vielä takasinki. Nyt kelpaa illallistaa täällä lauantaina. Parhaani ainakin oon yrittäny että illasta tulis mieleenpainuvan miellyttävä... :) 

Sairasloma alkaa tältä erää taittumaan kohti loppuaan, ja huomenna tarkoitus mennä takaisin töihin. Nyt illalla sain ekaa kertaa converset jalkaan, JES! Eikä tuntunu edes pahalta, aamulla vielä kumisaappaatkin teki vähän tiukkaa saada jalkaan ilman kipua. Toisaalta buranalla voi myös olla vaikutusta asiaan, mutta joka tapauksessa parempaan päin mennään selvästi! Ja samoin Zara alkaa olla sellainen energiapakkaus että meinaa pitkin seiniä hyppiä..hahah, ehkä me ei sit kuitenkaan jätetä lauantain agility-treenejä välistä, tehdään ainakin se mihin pystytään sen hetkisen kuntomme puolesta. 

Hyvää yötä! t. Onnellinen Pauliina jolla on super siisti ja raikas koti, hyvin taudista paraneva koira ja koko ajan vähemmän kipeä varvas. Life is gooooooood. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti