torstai 6. helmikuuta 2014

gomorron gubbar !


Huomenta vaan! On hirmu mukava ollu viime viikkoina katella aamusin unesta vasta heräilevänä kuinka työmiehet on joutunu paiskimaan lumipyryssä, loskasäässä, jääätävässä pakkasessa aina aamuseiskasta alkaen. Pienempänä tyttönä tokaisin kerran äidille haluavani isona rakennusmieheksi. Mutta noita raukkoja katellessa oon aatellu että ainakin näin talviaikaan on parempi pysytellä nykyisessä työssä!
Häiritsevää tässä on se, että nosturin nokassa keikkuvat työmiehet on tirkistelly useempana aamuna tänne päin, kun itse kipittelen unihiekat vielä silmissä vessaan ja aamupalalle, ties minkälaisissa uni-vaatteissa. Saa todella tsempata ja miettiä mitä on päällä, verhoja kun en jostain syystä oo tottunu sulkemaan öisinkään.

Koulu stressaa tällä hetkellä taas pahasti, ja vaikka kuinka tein lupauksia että helmikuu on ei-ostoksia-kuukausi, sorruin ostamaan kivan rennon mekon kesää ja sitä ennen matkaa varten! Bikbokista kympillä, ja kyllä harkitsin. Nukuin ihan yön yli tämän asian kanssa. Pitääkkö päätöksestä kiinni vai ostaa jotain joka pitkästä aikaa todella iski. Oon alkanu tykästymään tommosiin maksimekkoihin kesäaikaan. Ja jo keväällä nahkatakki ja converset ton kanssa voi olla ihan mukava..!



Takaisin toiminnanohjausjärjestelmä-tehtävän pariin, vain ihmeiden ihme voi enää pelastaa meidän ryhmän saamaan työn ajallaan valmiiksi sunnuntaiksi......!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti