tiistai 11. helmikuuta 2014

kuvin ja sanoin


1. Haluttiin Mikan kanssa vähän jotain herkkua perjantain iloksi, joten päädyttiin tekemään kermaista leipäjuustoherkkua, todella helppoa ja hyvää! Tarviit tavallista vispi- tai kuohukerma, leipäjuustoa ja kanelia. Itse kyllä ripottelin mukaan myös hieman sokeria, mutta se on ihan makuasia :) pilko leipäjuustot pieniksi kuutioiksi, laita pieniin uunivuokiin, kaada kerma päälle ja ripottele pinnalle kanelia (ja sokeria). Laita uuniin 200 asteeseen 10 minuutiksi. // 2. Riemuitsin jo varmaan 2 kuukautta sitten sitä ilouutista, että Mango aukeaisi Selloon. No nyt se viimein aukesi perjantaina, ja itsehän olin siellä tottakai heti kun pystyin eli lauantaina. Siellä oli pieni -50% alen tanko, josta löysin tämän kivan mekon. Oon ollu hieman epävarma hiusteni sävystä, haluanko takaisin selkeästi vaaleat hiukset, vai haluanko yhden asteen ruskemmat, vai osaanko elää edelleen näiden nykyisten, omasta mielestä yhden asteen liian punaruskeiden hiusten kanssa. Mutta tämän mekon kohdalla olin iloinen nykyisestä hiusväristä, mielestäni meni erittäin loistavaakin loistavammin yhteen mekko & hiukset!


3. Ilta on oletettavasti erittäin onnistunut kun aika hujahtaa siivillä, ja kun tuntuu siltä että ehti vasta juoda ensimmäiset skumppa-lasilliset, kun on jo seuraavassa hetkessä matkalla baarista kotiin. Ja oltiin vielä pilkkuun asti, apua millon tämmöstä viimeks onkaan tapahtunu?! Onneksi mulla oli myös mahtava illan emäntä, joka kaiken muun lisäksi myös antoi mulle paikan vuodesohvalta, ja aamupalaa molempien dagen efter-päiden oloja parantamaan.. ;) // 4. Sunnuntai oli vähän normaalista poikkeava, kun jouduttiin kiikuttamaan tuo pieni karvakorvani eläinlääkärin tutkittavaksi. Huoli nousi, kun ruoka ja juoma ei maistunu ja oli kaikenlaista köhää ja rohinaa sun muuta. Tuleeko teille yhtä yllätyksenä kuin itselleni, että koirillakin voi olla kurkunpääntulehdus? Se Zaralla nimittäin nyt on, ja 10 päivän antibioottikuuri siihen päälle. Eilen illalla olisin ollut huolesta sekaisin, jos en olis saanu eläinlääkäriltä selvyyttä syystä, että miksi pikku kaveri ei jaksa mitään muuta tehdä kuin nukkua. Tänään kuitenkin on taas ollut riehakkaampi meno, lapsi on terve kun se leikkii <3


5. Tänään oli taas aika töiden jälkeen tavata vanhojen työkavereiden kanssa pienten kahvilaherkkujen äärellä. Rakastan yli kaiken katkarapuleipiä, jos semmoisia on tarjolla, se hyvin suurella todennäköisyydellä päätyy omalle tarjottimelle! Jänniä aikoja eletään kohta, sillä yksi työkavereista jäi juuri äitiyslomalle, ja vannotin häntä ilmoittamaan heti kun alkaa tapahtumaan ;) Tän illan kokoonpanolla tuskin siis ihan heti nähdään uudestaan, mutta oli mahtava taas hieman päästä vaihtamaan kuulumisia ja tottakai juoruamaan viimeisimmät juorut, ahah! // 6. Jos ootte jaksanu kiinnittää valituksiini huomiota, muistanette valittaneeni kun lääkäri ei suostunut hoitamaan kipeää isovarvastani kuntoon. Tänään olin toisella lääkäriasemalla, koska varpaassa oli taas jokin tulehdus, ja viimein pääsin eroon kivun suurimmasta aiheuttajasta, sisäänpäin kasvaneesta kynnestä. Siinä lähti samalla puolet normaalista kynnestä ja nyt paikalla komeilee mitä jättimäisin sidekäärö. Voin kertoa, puudutus oli hieman kipeä, ja itse leikkaus ei tuntunu missään. Puudutettu varvas tuntuu erittäin mielenkiintoiselle, mutta se ei tunnu enää yhtään mielenkiintoiselle kun puudutus lakkaa ja kipu ilmestyy tilalle. Mikä uskomattomin kipu oli hetken aikaa, kunnes särkylääke rupes tehoamaan. Mutta tästä hyvästä 2 päivää sairaslomaa, thsithsing! 

go'natt ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti