lauantai 25. tammikuuta 2014

tiimileiri

Mietin aamulla miten yksi lempihajuvesistä on yhtäkkiä voinut parissa päivässä menettää tuoksunsa. Olihan pullo jo loppupuolellaan, mutta silti tuntu erittäin kummalle. Päätin siis korkata uuden Tallinnasta ostetun samaa laatua olevan hajuveden ja siinä vaiheessa tajusin ongelman olevan jo jossain ihan muualla kun kyseisissä pulloissa. Juuri avattukkaan pullo ei nimittäin tuoksunut miltään. Pahuksen tukkoinen nenä! Mysteeriksi siis jäi, kuinka valtavan tuoksupilven sisällä olen todellisuudessa tämän päivän mennyt, hajusteille herkkä työkaveri ei ainakaan voinu viettää aikaa läheisyydessäni, hups. 

Päivä oli erittäin antoisa, olin oikeassa että kannatti pumpata itsensä aamulla särkylääkkeellä ja nenäsuihkeella (+hajuvedellä!), päivä meni jotenkuten voimissaan läpi niiden avulla. Parasta oli tottakai päivän aikana syödyt ruoat, sanomattakin selvää. Mutta tuli myös paljon hyviä vinkkejä parempaan ja tehokkaampaan työntekoon, ja oli myös kiva nähdä vanhoja työkavereita. 

Aikainen aamu vaatii tällä kertaa myös aikaisen illan, ihana olla jo kotona peiton alla, tällä kertaa kutsu Teatteri-jatkoille ei voittanu tätä! 

lounas 

illallinen 

Hiillostettua lohta, punajuurta ja piparjuurivaahtoa

Pitkään haudutettua Iberico possun secrettoa ja mallasleipävinaigrette

Rahkamoussea, tyrnikeittoa ja pähkinämysliä

Kiitos hotelli Crowne Plaza!! 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti