lauantai 4. tammikuuta 2014

2014


Uuden vuoden jälkeinen aamuyö, klo 06:00 aamulla:
Herään armottomaan ähinään ja puhinaan ja huutoon "Apuaa-aa-aa miten tää ulko-ovi oikeen avataan?!". Hetken unisen ihmettelyn jälkeen tajuan uuden vuoden vieraani neiti M:n äheltävän ulko-oveni kimpussa, ja päätän siis rynnätä pelastavana enkelinä paikalle. Kysyn kohteliaasti että miksiköhän ihmeessä neiti haluaa ulko-oven saada auki tähän aikaan aamuyöstä, "Siis apuaaaa, voiks nyt jo avata ton oven, mä haluun tuulettaa vessan kun tääl on niin KUUMA!!". Koitin ystävällisesti kysyä että olikohan hän mahdollisesti siis matkalla vessaan, että vessan ovi on tämä, ja tämä toinen on ulko-ovi rappukäytävään. "Siis no kai mä sen tajuun! Voi helvetti voitko jo avata sen oven kun tääl vessassa on niin kuuma ääääähhhh!". Päädyin lopulta lupaamaan avata vähän ikkunoita, jonka jälkeen vieraani viimein meni sinne vessaan... =) se on hyvä aloittaa vuosi unissakävelyn tyyppisillä menoilla, itse sain hyvät naurut tästä, ja neiti M oli tottakai aivan ymmällään aamulla kun kerroin mitä kaikkea hän on unissaan yöllä luonani touhunnut.

Vietettiin siis Uusi Vuosi 3 neitokaisen ja yhden hauva-neidin voimin, alku-illasta käytiin myös kuokkimassa toisissa uuden vuoden valvojaisissa. Iltaan kuului drinkkejä, skumppaa, hyvää salaattia ja pientä naposteltavaa, pientä hauskaa humalaa, tähtisadetikkuja, todella hienoja raketteja joka puolella ja PALJON, todella hienosti käyttäytyvä ensimmäisen uuden vuotensa kokeva koirani, pikkutuntien tanssihetkiä olkkarin lattialla spice girlsien ym. tahdissa .... kiitos tytöt!
Vuosi 2013 oli monella tavalla merkityksellinen, mm. toteutin lapsuuden unelmani hankkimalla itselleni koiran, ja pääsin viimein aloittamaan opiskelut, ja myös työkuviot muuttuivat hieman. Ikäviäkin asioita mahtui, kännykän varastaminen taas, peräänajo toisen auton toimesta, yt-neuvottelut töissä. Paljon siis stressaavaa aikaa oli syksy täynnä. Ja tiedän myös 2014 vuoteen sisältyvän stressaavia jaksoja, niiltä tuskin voi välttyä kun työskentelee päivät ja opiskelee illat, aika tulee siis edelleen olemaan kortilla. Mutta tällä hetkellä tunnen olevani niiin LOMALLA, vaikka todellisuudessa olenkin ihan normaalisti ollut päivät töissä. Lomaa on kuitenkin vielä 2 viikkoa jäljellä opiskeluista, ja tuntuu uskomattomalle voida tehdä mitä haluaa iltaisin, ilman minkäänlaista murhetta tekemättömistä kouluvelvoitteista. Ai tältäkö tämä tuntuikin, ihanaa! Ensi viikko on ihanan täynnä sovittuja tapaamisia ystävien kanssa, mutta tämä ilta on ollut vain ja ainoastaan minun. Tähän iltaan taas on kuulunu tv, suklaata, herkkuiltapala, koiran paijausta ja voice of finland. 
Ihanaa pitkää viikonloppua!! =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti