maanantai 6. tammikuuta 2014

ei lisättävää!

i'm so extremely relaxed!


Rauhallisia aamupalahetkiä. Yksin ja yhdessä. Oon jo ruvennu ahdistelemaan millon viimeksi oonkaan heränny niin ettei olis vieressä ollu vaan tyhjä sänky, kun vielä illalla on ollut viereinen paikka varattu. Ja eii, herraseni ei ole huvikseen lähtenyt lätkimään aamun pikkutunneilla, vaan on ahkeroinut uuuuuskomattoman paljon hyödyntämällä koulusta olevan joululoman tekemällä mahdollisimman paljon työvuoroja. Nyt kuitenki hänelläkin tuli ns. mitta täyteen ja päätti pyhittää viimesen lomaviikkonsa lomailuun, OIKEIN! Tätä kautta itsekin hyödyin saamalla viimein ihanan yhteisen rauhallisen aamun tänään <3


Ajanviettoa tärkeiden kanssa. Aamupalahetkistä päästään sulavasti seuraavaan kohtaan, josta olen myös kovasti viikonloppuna nauttinut. Sen lisäksi että äsken puhuin saada viimein viettää ihanan yhteisen aamun, on ollut mahtavaa viimein ehtiä muutenkin viettää kunnolla yhteistä aikaa viikonloppuna! Eilen myös keksittiin lähteä noutamaan iltapalaksi vähän kiinalaista, en ole suurin kiinalaisen ruoan suurkuluttaja, yleensä otan aina jonkun nuudeliannoksen, mutta nyt vei viikonlopun ateriatarjous voiton. Ehkä Mika on myös hyvä ylipuhumaan.. ;) oli kuitenkin hyvää, ja uskomattoman iso ateria!! Tultiin molemmat kiitettävän täyteen, vaikka ostettiin vaan yksi ateria puoliksi, puff!


Sukulointia ja ihania lapsia. Ylläolevan lisäksi olen myös ehtinyt kuluttaa ihanan paljon aikaa perheen kanssa, sekä sukuloiden. Kyläiltiin serkun perheen luona, ja myös muita sukulaisia oli saapunu paikalle. Serkun lapset 7 ja 9 vuotta ihannoi yli kaiken mua ja veljeä. Imartelevaa sanoisin! Ja jotenkin hirmu herttaista tästä lauantain sukuloinnista tekee se, että juurikin nämä kyseiset lapset oli äidilleen todenneet että eiköhän kutsuta tuo perhe X kylään, että ei kyllä olla nähty pitkään aikaan! Ja koska nykyajan lapset on todellisia tekniikan ihmelapsia, ollaankin pitkin viikonloppua saatu Ilarin kanssa whatsapp-viestejä näiltä lapsilta kun olivat kyläilyn ohessa keksineet pyytää meidän numerot... ;)


Leffoja. Rehellisesti sanottuna olen ehtinyt viimeisen puolen vuoden sisällä rauhoittua 2 kertaa katsomaan jotain leffaa. Ehtinyt ottaa sen ajan, että nyt tuhlaan tästä kiireisestä ajastani pari tuntia leffan katsomiseen. 
Mutta eilen katsoin päivän sisällä kaksi leffaa! mieletöntä. Taikasana on Netflix. Menkää ihmeessä hakemaan oma ilmainen kuukautenne niiden sivuilta. vaikka nyt heti. Koska en vielä omista tätä mahtavaa hdmi-johtoa, jolla saan liitettyä tietokoneen ruudulla tapahtuvat asiat tv-ruutuun, päädyin katsomaan leffoja iPadilla. Mukavasti sängyssä. Voittaa itseasiassa mennen tullen leffojen katselun sohvalla tv-näytöstä! 


Itsensä hemmottelua. = laatikollinen joululahjaksi saatua Leonidas-suklaata. Ei tarvitse mitään lisättävää mmm.

Tän kaiken jälkeen tuntuu hassulle että tää olikin vaan pidennetty viikonloppu, tuntuu kun olisin ollut lomalla ainakin viikon! Tämän pienen loppiaisloman tarkoitus on siis selkeästi onnistuneesti täytetty.... ;)

Have a good week!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti