maanantai 13. tammikuuta 2014

tallinnan tuliaiset

Lunta. Pakkasta. Talvi. Vihdoinkin! Tänään oli ihan uskomaton sää, sisältä katottuna ainakin. Uskomatonta että viimein saatiin tänne talvi, hieman vielä niukkaluminen, mutta ehkä tilanne vielä paranee. Pakkasta vois olla vähemmänkin, mutta toisaalta tiukka pakkanen tuntuu samalla mukavan kirpeelle, huih!

Eilinen tallinnan matka oli menestys, paitsi shoppailuaika tallinnassa jäi vähän kesken molempien mielestä. Pienet paineet oli nimittäin ehtiä ajoissa laivaan, nyt on liian monet kerrat kuultu tai itse koettu, että laiva lähtee tallinnan päästä 10-15 min etuajassa. Mikä ihme siinä voi olla?! Ei nimittäin tule mieleen kertaakaan kun laiva suomen päässä olis lähtenyt reippaasti etuajassa.

Aika siis jäi vähän lyhyeksi, mutta tämä oli tiedossa kun sunnuntaina sinne lähti. Helpotusta toi laivan buffa, niin ei enää kaiken päälle tarvinnu maissa enää lähteä ruokapaikkaa juosten hakemaan. Shoppailuksi meni siis täysin tämä matka, kesällä on mukava kierrellä enemmän tallinnaa noin muutenkin. Lumipyryssä ja viimassa hohtoa ei jotenkin ole ihan samanlailla.. ;)

Mulla oli nettisurffailun ansiosta ja ennen perille pääsyä muutamia vaatteita mielessä, joita olisin halunnu saada paikan päällä käsiini. Ja juuri sen suurimman toiveen sainkin löydettyä, JES! Kyseessä siis alla oleva farkkuliivi. Edellisestä postauksesta voitte vilkaista farkut, jotka tällä kertaa kuitenkin jäi haaveeksi. Toivottavasti vastaavia tulis suomen puolella vastaan kevään aikana!
Alla saalis:

// Stradivarius //

// Bershka //

// Stradivarius //

// Only // 
(ainut ostos suomen aleista)

// <3 //




2 kommenttia: