sunnuntai 19. tammikuuta 2014

koulupolulle

Ja taas mennään! Eilen sain sanoa heippa lomalle ja kouluelämä jatkuu. Hitto. Ehdin jo pahasti tottua tähän niin sanottuun vapauteen. Eikä oo mikään kevyt kevätkään tiedossa, kaikki kevään kurssit sisältöineen esiteltiin eilen ja apua mikä sekamelska siitä synty omaan päähän. Mutta ihana pelastava ruotsi. Edes yksi kurssi josta tiedän satavarmasti selviäväni ja pääseväni kevyesti läpi!

Eilen illalla käytiin kattomassa Wolf of the Wall Street. Mahtava parannus että Sellon leffateatteri on myös muutettu Finnkinoksi, viimein leffateatteri melkein naapurissa!
Leffasta olin kuullu suurta hehkutusta, ja kehuja niiltä jotka sen oli jo ehtiny nähä. Omatkin mielikuvat ja odotukset oli päässy kasvamaan aika isoiksi, Leo Dicaprio ja kaikki! Mutta pienen pettymyksen fiiliksen joudun myöntämään, alku oli hyvä mutta varsinkin lopussa tuli aika paha yli ampumisen fiilis. Vähän liikaa rahanahneuden, huumeiden, alastomien naisten ja seksin ympärillä pyöri, siinä ei oikeen lopussa ollukkaan muuta sisältöä enää. Mutta oli se silti näkemisen arvoinen, mutta tosiaan vähän odotuksia alemmalle tasolle lopulta pääty. 
Mika oli ostanu viinipullon, ja päätettiin se vielä rankan koulu- tai työlauantain päätteeksi nautiskella telkkarin ääressä. woopsii, osa oman lasini antimista oli aika nopeasti mikan sylissä, tyynyllä ja sohvalla.. ja nyt luulette että sitä se viini teettää, mutta olin vaan niin pirun väsyny etten saanu kun pari huikkaa otettua ja kaatelin jo juomia sinne tänne, hitto miten painavalle viinilasi väsyneissä käsissä yhtäkkiä tuntu. Valkoviini on onneksi nopeesti siivottu =)

Tänään oon nukkunu uskomattoman pitkään, ulkoillu uskomattoman paljon ja ollu uskomattoman laiska. Sallittakoon. Ollu ihana talvisää, kamera raahautu mukana pitkin päivää, pitkästä aikaa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti