torstai 30. tammikuuta 2014

Kyllä kiitos.

Oon taas sortunut tilaamaan kahta eri lehteä, mutta ongelma piilee siinä etten ihan tarkkaan muista mitä lehtiä ne mahto olla! En tiedä miksi tilaukset lähtee käyntiin vasta tämän vuoden alkupuolella vaikka itse myyntitapahtuma on tapahtunu jo ainakin toisessa reilusti viime vuoden puolella! Halpa hinta ja poikkeuksellisen hyvät tilaajalahjat, itse lehti tietty siihen kylkeen vielä mukava kylkiäinen, mutta muistan tilaajalahjat paremmin kuin itse lehdet. Siitä voitte päätellä mihin olen keskittyny sanoessani kyllä.. ;) 
Tänään kuitenkin kotiin tullessa odotti yksi lehti eteisen lattialla, ja mietin jo että aa Me Naisetko oli toinen näistä lehdistä? Takakansi kuitenki paljasti että postinjakaja oli menny yhdellä postiluukulla vikaan, ja nyt saan nauttia ilmaiseksi yläkerran naisen piikkiin, kiitokset sinne! Tietenkin käsittelen lehteä nätisti ja vien lopulliseen osoitteeseensa huomenna, mutta eihän se olisi hyvää naapurihenkeä enää illalla ruveta naapureiden postiluukkuja kolistelemaan, eihän..? 

Tänään mua on myös muistettu kauniilla kukilla (Mika <3), ja herkullisella pannari-iltapalalla (by myself). Hieno ilta siis, ja huomenna perjantaii! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti