keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Sisälle vain, tutut ja tuntemattomat!

Jos tuntuu että elämänne ei ole tarpeeksi jännää, ja haluatte välttyä ulko-oven jatkuvalta avaamiselta, jättäkää ihmeessä avaimet ulkopuolelle lukkoon roikkumaan. Suosittelen! Oon saanu viettää useita ihanan jänniä hetkiä, kun yksin asuvana yhtäkkiä kuulen jonkun tulevan avaimilla sisälle! Useimmiten sitä paitsi olen vastaanottamassa sisälle astujia alusvaatteisillani tai suihkunraikkaana pyyhkeeseen kietoutuneena. Siinä tottakai ehtii sen sekunnin murto-osan ajan mitä on aikaa miettiä, että onko tämä nyt siveellinen asu vastaanotolle, mutta ei tässä supernaisia olla. Saakoon siis kelvata noin. 
Tänään onneksi ihana seinänaapurini sentään viitsi ujostella sen verran että soitti ovikelloa suoraan sisään astumisen sijaista kysyäkseen, olenko tarkoituksella jättänyt avaimet ulkopuolelle lukkoon roikkumaan? Kiitin kovasti ja kerroin tämän olevan arkipäivää nykyään, mutta että jos nyt vaihtelun vuoksi ottaisin ne oikealle puolelle ulko-ovea visuun talteen!!
Ja jos jäitte miettimään, tänne on toistaiseksi (onneksi kenties?) astunut omin toimin avaimilla vain tuttuja, mutta ehkä joku päivä hurja "kaapin kokoinen" vahtikoirani saa vielä päästä tositoimiin karkoittamaan (lue: pyytämään rapsutuksia) ei-toivottuja vierailijoita, ellen pikkuhiljaa rupea tsemppaamaan asian kanssa! 

Mukavaa keskiviikko-iltaa! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti