keskiviikko 27. marraskuuta 2013

koskaan ei voi olla liikaa erilaisia ihania laukkuja!


(Accessorize // 19,90€)

Joululahjojen metsästys voi olla erittäin pahasta. Siinä nimittäin usein saattaa löytää vaikka mitä kivaa myös itselle. Eikös sitä parhaiten löydä sillon kun ei etsimällä etsi?
Ylläolevan laukun ostoon oli kyllä myös ihan varteenotettava motiivi. En nimittäin aijo antaa enää 
k e r t a a k a a n mahdollisuutta kenellekkään pitkäkyntiselle baarivorolle viedä kännykkääni! (eikä mielellään mitään muutakaan omaisuuttani.) Ja viimeisimmän kännykän varastamisen jälkeen onkin ollut varkaiden toimintaa hankaloittavia ominaisuuksia omaava pikkulaukku etsinnässä. Viimeisin keino tietenkin on ollut myös tuo kännykän vartaloon teippaaminen, ellei muuta potentiaalista vaihtoehtoa olisi tullut vastaan..

Olen kyllä ollut suhteellisen tuottelias muutenkin näiden jouluostosten kanssa, en ole siis ostanut "joululahjoja" vain itselleni (kumminkin luulitte niin!). Jo kolme lahjaa on piilossa odottamassa paketointia, eikä ole vielä edes joulukuu! On ollut pakko olla aika pitkäkatseinen, joulukuussaKIN kun olen niin kiinni koulun ja yleisen arkikiireen keskellä, ettei hirveästi irtoa aikaa lähteä kaupoille.. Joten olen nyt alkuviikon käyttänyt hyödykseni että olen kurssin takia viettänyt päivät helsingin keskustassa, ja käynyt ruokatauoilla joulupukin asioilla. Huomasin kyllä myös siellä aseteltavan pystyyn jo kaikenlaisia joulutorin kojuja pitkin katuja, pakko mennä taas lähempänä joulua pyörimään keskustaan, haistelemaan joulutunnelmaa kun pahin koulukiire hellittää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti