torstai 14. marraskuuta 2013

No Life




Ai mitäkö teen seuraavien päivien aikana? Ei taida olla hirveän epäselvää. Tuntuu myös kuin oisin viime viikkoina lainannu kirjastot tyhjiksi, sen verran tuntuu joka puolelta kotia löytyä kirjastosta lainattuja oppi- ja tenttikirjoja ym. materiaalia.
Mutta oon erittäin kiitollinen että voidaan kyseistä tenttiä varten ottaa maksimissaan 5 vapaapäivää tenttiin lukua varten, jäin siis huomisesta alkaen "lomalle". Ei tunnu enää missään, että oli viime viikolla lomalla. Pirullinen arki vetänyt taas syövereihinsä.

Ootteko muuten koskaan esittänyt ryhmätyötä virtuaalisesti? Tänään purkitettiin oman ryhmän yritysesitys englanniksi nauhalle, taas sai nähdä kuinka "kuin oikeasti läsnä luokkahuoneessa"-tavalla se sujui. Siinä oli meidän tekemät powerpointit ruudullä näkyvissä, jokaisen esittäjän webbikamera-livekuva, ja vuorotellen siinä puhuttiin omat osuutemme kuulokkeiden mikkeihin kuten normaalissakin esitystilanteessa. Ja toooottakai se kieli meni vaikka kuinka solmuun, vaikka etukäteen harjoitellessa oma osuus tuntui menevän jo yllättävän sujuvalla englannilla! Sen lisäksi pienet tekniset vaikeudet yllätti, kun seuraavana puheeseen ryhtyvän ryhmäläisen yhteys katkesi juuri sillä kriittisimmällä hetkellä. Loppu hyvin, kaikki hyvin kuitenkin, ei tuommoiset pikkuseikat mitään tee...! Oon edelleen niin iloinen, että oon päässy opiskelemaan virtuaalisesti! Luksusta saada opiskella kotona, tarvitsematta raahautua mihinkään, ja samalla mielenkiinto säilyy, kun kaikki tapahtuu vähän omalla tavallaan virtuaalisessa maailmassa ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti