tiistai 19. marraskuuta 2013

maistuisiko torttu?



Voi eii, nyt se iski taas! Armoton jouluintoilu. Tai no ei nyt todellisen armoton, mutta otin tänään taas yhden askeleen lähemmäs joulua. Glögiä ja uunilämpimiä joulutorttuja, mmmmh. Oli myös pakko saada hetkeksi muuta tekemistä n. 100 sivun tenttilukemisen jälkeen, siispä leipominen on ratkaisu! Huomenna palaan yhdeksi päiväksi töiden ääreen, torstaina vielä viime hetken lukemiset ja perjantaina on tosi kyseessä! Tentti on monivalintakoe, ymmärtääkseni oikein/väärin-väittämiä. Noissa vaan on inhottavuutena pisteytys, sitä ei voi ihan yks-risti-kaks taktiikalla lähteä ratkomaan. Tai no VOi, mutta saa olla sitten jo pirusti tuuriakin matkassa. Oikeasta vastauksesta siis +2 pistettä, väärästä -2p. ja tyhjästä luonnollisesti 0p. 

Tuntuu ettei mieleen tällä hetkellä oikein muuta mahdu kuin erikoissijoitusrahastot, emissiokurssit, pörssikaupankäynti, joukkolainat, optiot, termiinit ......lista tuntuis olevan loputon, niin paljon uusia, vieraita, ja myös onneks vähän tutumpia sanoja kirjoissa on vilissy! Jos olis ammattiluokan sijoittaja ja/tai rahaa pursuais joka suunnasta ja pitäis keksiä joku paikka kaikille rahoilleen, niin sanon vaan ettei sekään olis ihan helppo homma. Kyllä on niin paljon mitä on otettava huomioon, tiedettävä, ja otettava oma aikansa sille kaikelle jollei halua menettää varojaan sijoitustappioina! Parempi siis pysyä kultaisella keskitiellä tässäkin tapauksessa ;) ei ne paljot rahat tuo pelkkää onnea!


Yllä Göteborgin yhdestä lukuisista pikkuisista sisustusliikkeistä löydetty niin oman tyyliseni kynttilälyhty, rakastan sitä! Ja on myös todettava, rakastan uutta kameraani!

Göteborgista puhuttaessa, matkapostaus on antanut odottaa itseään ja antaa odottaa vielä hetkisen lisää. Siihen on varattava oma aikansa, eihän kukaan mitään halua hutaisemalla saada tehtyä.. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti