torstai 21. marraskuuta 2013

onko lumi hylännyt meidät?



Taas on saanu lukea facebook-statuksia, kuinka lunta on satanu siellä ja täällä ja ihania lumisia kuvia. Mutta missä on eteläisimmän suomen ensilumi?! Ei ole maa vielä kertaakaan edes minimaalisen vähän ollut valkoisena lumesta. Sen sijaan vettä sataa ja on niin pirullisen synkeää ja pimeää. Keräsin vähän kasaan kuvia, kuinka kaunista voikaan olla luminen talven "ihmemaa". Mieluummin sen lumen nyt haluaa eikä sitten kun joulu on ohi ja katse alkaa pikkuhiljaa taas jo suuntautua kohti kevättä! 
Tajusin tässä muuten juuri, vuosi sitten ihan tähän aikaan, marraskuun lopulla, päätin että nyt hitto vie teen lapsuuden haaveesta totta ja hankin koiran! Siitä alkoi kasvattajiin yhteydenotto ja netissä surffailu ettien vielä lisää lisää semmoista tieto mitä ei rodusta vielä tietänyt. Huh mitä jännitystä ja odottelua siitä lähtien puoli vuotta eteenpäin olikaan, epätietoisuutta että syntyisikö itselle sopivaa pentua, ja kun vielä nimenomaan halusin nartun! Voi kasvattaja-parkaa kun olin koko ajan kyselemässä että NO?! Onko siellä hauvojen masuissa vauvoja?! Mutta nyt on nuori neiti jo huomenna tasan 9kk, ja elämänsä kunnossa! Ja maailman ihanin tottakai <3

Jännittää huomisen tentti. Pahasti! Wish me luck, kerron sitten huomenna kuinka oon mennyt pahasti lankaan niiden liian pahasti ja kompamaisesti muotoiltujen kysymysten kanssa. Se on nimittäin se pahin pelko. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti