sunnuntai 24. marraskuuta 2013

god morgon!



Ensin ihana piristävä aamulenkki kolmistaan metsäpolulla kirpeässä aamusäässä, ja sitten heeeerkullinen aamupala, jonka meille loihdin. Voisiko aamu enää mukavemmin alkaa..!

Tänään oli myös agility-päivä, päivä jota odotan nykyään aina innolla. Enää 2 tuntia tosin jäljellä, pitää ruveta jo etsimään joku jatkokurssi meille. Ihanaa päästä kunnolla harrastamaan koiran kanssa! Ehdottomasti varteenotettava korvike ratsastamiselle, nautin yhtä paljon, tai ellen vielä enemmänkin .. ;) Treenien päälle taas ihana pieni rauhallinen lenkki läheisellä ruohikkoaukealla mahtavassa auringonpaisteessa.



Päivä olisi siis pretty much perfect, mutta tuo pirullinen matikka! Päänvaivaa se aiheuttaa, ja ylihuomenna tentti. Mutta ei se kuitenkaan päivän kokonaisarvosanaa paljoa ole onnistunut laskemaan, oli vaan hauska päästä veljen kanssa pystyttämään matikkanörttien laskukerho vanhemmille tänään. Sattui molemmilla olemaan nimittäin laskuja laskettavana. Mukavaa uutta viikkoa, niin se viikonloppu taas vierähti!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti