torstai 11. huhtikuuta 2013

sisustelua

 
 
 
Hahah. Aina voi suunnitella selviävänsä hullarit minirahalla läpi =)
Aina se vaan ei onnistu, löysin nimittäin sieltä just sopivan maton keittiön pöydän alle, ja vanhakin matto on jo samantien saatu kaupattua serkulle. Kauppanaisia selkeästi minä. 
59,90€ ei loppupeleissä niin paha hinta ton kokosesta matosta oo, tosi laadukkaan olonen ja suomessa valmistettu. Nyt pitää nauttia uudesta matosta täysillä, kun vielä voi. Viikon päästä suurimmalle osalle matoista heippa hetkeksi ja kellariin vaan lepoon! Sillon pentu tulee pistämään asunnon uuteen uskoon jipiii.
 
Sisustaja-minä päätti samalla vähän pistää keittiötä uuteen uskoon, keittiönpöytä mattoineen pääty siirtymään toisin päin keskemmälle keittiöitä! Kun vielä löytää pari pöydän kanssa samansävyistä sopuhintaista puista taittotuolia pöydän päätyihin, niin alan taas olla tyytyväinen :)
Kevät kyllä usein pahasti herättää kans kodin laitto innon päälle, nyt kyllä saan taas vähän rauhottaa tahtia! hahah, aina voi ainakin yrittää.

ps. Somebody help me! Blogi-ongelmia.
Toivon, ettei teillä näy blogitekstien reunat punaisella rajattuina, mutta jos näin on (kertokaa joku näkyykö punaista?), niin miten saan ne pois?!
En ole ite niitä koskaan noin asettanut ainakaan...
 
 

 


 

2 kommenttia:

  1. ei näy mitään punaisia reunoja :) t:jessi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. huh hyvä! se on siis jostain syystä vaan itellä kun näkyy, mut ei se sit niin haittaa ;)

      Poista