torstai 4. huhtikuuta 2013

Barcelona calling !


Tän päivän paras juttu eeehdottomasti on se, että varasin meille matkan barcelonaan! wooooohooo.
Oon siellä kerran aikasemmin ollu, mutta siitäki on jo 5-6 vuotta, joten paljon on unohtunu siitä kaupungista + paljon sinne jäi viel edellisen matkan jälkeen nähtävää ja koettavaaki :)
Viimeks kun siellä oltiin, niin oli kevät. Joten myös ranta jäi kokonaan kokematta. Tällä kertaa rantaelämä on ehdoton sisältö matkaan, kerta mennään kesäkuun lopulla ;)
Aattelin eka et koiran hankkimisen takia tässä ei tänä vuonna tulis hirveästi reissattua, ihan jo taloudellisista syistä. Mut pakkohan se oli joku matka tällekki vuodelle saada!





 
Tähän iltaan piti eka kuulua myös lenkkeilyä, mutta saa nyt nähdä. Huomenna on kuitenkin ohjelmassa pitkä lenkki Jessin ja hauvojen kanssa, joten tänään saatan hyvällä omalla tunnolla ottaa täysin lepoillan, syödä kohta valmistuvan ruoan ja sen jälkeen maata sohvalla. En tiiä onko se kesäaikaan siirtyminen vai mikä, minkä takia tää viikko on toistaseks menny totaallisen unisissa merkeissä. Toisaalta töissäki on hommia riittäny, et ei päivät oo ihan jouten ollessa menny ;)
Viettäkää mukava torstai-ilta, kohta alkaa taas viikonloppu!
 
 
 ps. kesä tule jo!! Haluun jo ton kaiken ylläolevan.
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti