perjantai 19. huhtikuuta 2013

h o l i d a y

Päivän ärsyyntymiset:
Tänään monilla ihmisillä on selkeästi ollu joku itsekeskeisuuden teemapäivä. Oon liian useaan otteeseen tän päivän aikana, eri paikoissa liikkuessani huomannu ihmisten olevan vaan "minäminäminä" ja "valivalivali"... Tämä on ilmennyt autoliikenteessä ajoa myöten, hyvä ettei oo pelti rytissy.
Osa kodistani näyttää tästä päivästä lähtien kaikkea muuta kuin kodikkaalta ilman mattoja. Vaikka pukeehan sanomalehdetkin ihanasti kodin lattiaa tuoden lämmön fiiliksen....
Eilen kävin myös Sellon Anttilassa, tarkoituksenani ostaa ihana kansituoli auringonottoa varten kesäksi parvekkeelle. Osamaksulla. MUTTA. Myyjä ilmoitti eilen, että heidän kone sanoo ettei henkilötunnukseni ja muut tietoni täsmää keskenään. Sehän olikin kiva kuulla.. =) Sain asiakaspalvelun numeron joka siltä päivältä oli mennyt kiinni, ja pyysi minua itse selvittämään asian.
Soitin sinne kiltisti tänään, ja kaikki oli erittäin kunnossa siellä, mutta takaisin Anttilaan tänään palattua heidän kone näytti samaa virhekoodia...No onneksi 10min selvittely teki tehtävänsä, ja saatiin viimein homma hoidettua, ja tuoli kellariin odottamaan kesäaurinkoa!
Päivän parhaat:
Huomenna kodistani tulee taas kodin näköinen, kun saan sanomalehtien keskelle viimein pennun tekemään pissojaan ja tuoden uutta eloa tänne kotiin <3
Kotiin tullessa lattialla odotti odotettu kirje Laureasta, kyselevät aloitanko tänä syksynä koulun, ja totta hitossahan aloitan! Ei tarvitse tuonkaan kirjeen saapumisajankohtaa enää murehtia :)
(Niille, jotka eivät vielä tiedä, niin pääsin viime syksynä varasijalta Laurean aikuislinjalle opiskelemaan. Otin paikan vastaan mutta ilmoitin ekaksi vuodeksi itseni poissaolevaksi).
Tämän päivän kaikista paras asia on, että voin viimein kotiin päästyäni rentoutua ja huutaa että nyt tällä tytöllä alkoi 5 päivän LOMA!!
Ihanaa viikonloppua :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti