perjantai 26. huhtikuuta 2013

pirun rankka viikko vaatii kyllä siiderin

Tänään ois ehdottomasti ollu tarvetta totaalliselle nollaukselle, oli meinaan aika tappo-rankka työpäivä! Noo lopulta kuitenkin tyydyin vaan hakemaan itelleni yhden päivän pelastus siiderin (jännä miten siideriä tms. rupee oikein tekemään mieli kun tarpeeksi kauan on taas ollu täysin alkoholiton!). Vielä paremmaksi päivä alko iltaa myöden kääntymään, kun töistä kotiin tultua huomasin, että ihanin äiti oli zaralle seuraa pitäessään jättänyt samalla mun jääkaappiin pari pakasterasiaa, joissa oli paistettua lohta ja parmesan-salaattia, ei tarvinu sen enempää miettiä mitä illalla syön!

Ootteko seurannu Voice of Finlandia? Itestä ainakin oikee henkilö voitti! Mutta jäin pari viikkoa sit miettimään, onks toi ohjelma kestäny jo n. puol vuotta ?! Koska sitä kateltiin jo ennen joulua, tuntuu jollain tapaa aika sairaalle, PUOLI vuotta kisattu jotain laulukilpailua :D Tää on eka kerta kun oon näinkin tiiviisti, eli suurimman osan jaksoista kattonu kyseistä ohjelmaa.
Ois tänään tietty ollu vaihtoehtoisohjelmana Bieberin keikka..mun on kyl myönnettävä et oisin halunnu mennä sinne! Mulla meni vaan täysin ohi millon ne liput aikoinaan tuli myyntiin.
Väsymys alkaa niin hulluna painaa, että paras kun hiljenen ja pistän sen sijaan Bieberin kunniaks soimaan vähän Bieber-musiikkia ;)
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti